Velkommen til vår hjemmeside.

Hva er varmeledningsevnen til vanlig aluminiumsunderlag | YMSPCB

Nylig, noen venner ofte spør hvor god er den termiske ledningsevnen til aluminiumsunderlag, etc., noen relaterte spørsmål, følgende følger: metallkjerne PCB produsenten å forstå:

Varmeledningsevnen til aluminiumsunderlag er en av de viktigste indeksene for å evaluere kvaliteten på aluminiumsunderlag. De to andre viktige faktorene er aluminiumsunderlagets termiske motstand og trykkmotstand. For tiden er aluminiumsunderlagets termiske ledningsevne generelt 2.00.1. ledningsevne av aluminiumsunderlag kan måles med instrumenter, som direkte vil påvirke prisen på aluminiumsunderlag. Generelt, jo høyere varmeledningsevnen til aluminiumsunderlaget er, desto høyere er prisen på aluminiumsunderlaget. Når det gjelder massen av aluminiumsunderlaget , vi kan ikke bare se på aluminiumsubstratets termiske ledningsevne. Aluminiumsubstratets termiske ledningsevne, varmebestandighet og kompresjonsegenskaper bestemmer egenskapene til aluminiumsunderlag. Det bestemmes ikke av en enkelt faktor.

https://www.ymspcb.com/the-mirror-aluminium-board-yms-pcb.html

Generelt sett er den termiske ledningsevnen til aluminiumsunderlag fast og vil ikke endres med endringen av eksterne faktorer. Varmeledningsevnen bestemmes hovedsakelig av råmaterialene til aluminiumsunderlaget. Hvis materialer med høy varmeledningsevne som kobber og sølv tilsettes, blir varmeledningsevne av aluminiumsunderlagsmaterialer vil absolutt være høyere. Termisk ledningsevne er en grunnleggende fysisk størrelse, som er en fast del av materialet, og dens varmeledningsevne er uavhengig av tykkelse eller areal.

 

I dag er keramikk, kobber osv. Vanligvis svært ledende. På grunn av kostnadsproblemer brukes de fleste aluminiumsunderlag i markedet, og den tilsvarende varmeledningsevnen til aluminiumsunderlag er en parameter som er viktig for alle. Høyere varmeledningsevne er en av kjennetegnene på bedre funksjon. Aluminiumsunderlag er et vanlig metallbelagt kobber-aluminiumsunderlag med god varmeledningsevne, elektrisk isolasjon og prosesseringsfunksjoner. Den termiske ledningsevnen til aluminiumsunderlag er vanligvis mellom 1,0, 1,5 og 2,0, avhengig av behovet for varen.

Ovennevnte handler om varmeledningsevnen til aluminiumsunderlag, jeg håper du vil like; Vi er en metallkjerne pcbprodusent, velkommen til å konsultere ~

 


Innleggstid: Sep-15-2020
WhatsApp Online Chat!