Talia i lo tatou website.

Le agaʻi i luma lumanaʻi faiga o matagaluega gaosi laupapa | YMSPCB

Faatasi ai ma le faifai pea atinae o matagaluega laupapa tekonolosi i Saina i tausaga talu ai nei, o se tele numera o alualu i luma gaioiga na aliaʻe mai ma ausia ofoofogia iʻuga i le faʻataʻitaʻiga. Ma o fea o iai le maualuga o le faʻatonuina matagaluega laupapa gaosi ma lelei ituaiga? O le a lona lumanaʻi aga?

https://www.ymspcb.com/the-mirror-aluminum-board-yms-pcb.html

I tausaga talu ai nei, o fale gaosi pulega matagaluega a le atunuʻu o loʻo iai se malosiaga lelei o atinaʻe, o le aotelega faʻatau ma galuega faʻatino o loʻo faʻateleina foi, aua i tausaga talu ai nei, o le faʻaauau pea o le manaʻoga mo eletise eletise, telefoni feʻaveaʻi, komipiuta ma isi oloa faʻaleleia, ina ia o loʻo manaʻomia le faʻatupulaia ole au fai laupapa, ua faʻateleina foʻi le aofaʻi o faʻatonuga.

O le a faʻaauau pea ona tupu Saina ma avea ma maketi sili ona televave a le lalolagi i le isi lima tausaga, e tusa ai ma le lipoti a le kamupani faʻamatalaga faʻatekonolosi i le Iunaite Setete. O le aofaʻi o oloa faʻaeletise pei o PCB o le a siʻitia i le 50%.

O le tuputupu aʻe o le manaʻomia o telefoni poto ma papamaa ua mafua ai le tele o tagata mai fafo PCB gaosiina e suia le gaosiga i le laueleele tele Saina maketi. O le lautele faʻalauteleina o le gaosiga gafatia e manaʻomia e faʻamalieina manaʻoga mo maualuga-iuga lolomi laupapa matagaluega, ma le lapoʻa fafo kamupani maua toetoe lava afa o latou tupe maua mai le maketi a Saina.

https://www.ymspcb.com/2-layer-immersion-gold-board-yms-pcb.html

Mai le vaaiga o le tamaoaiga o loʻo i ai nei, o le tele maketi manaʻomia mo maualuga-iuga oloa eletise ua aumaia sili avanoa i PCB gaosi. I tausaga talu ai nei, O le PCB alamanuia o le a i ai i taimi uma i lona tumutumuga, ma le faʻateleina o ao faʻavasegaina ua faia ai le manaʻoga mo maualuga-iuga oloa PCB skyrocketing ma le tele atinae avanoa. Faʻatasi ai ma le alualu i luma alualu i luma o tekonolosi tekonolosi, isi itu o meafaigaluega ma tekonolosi o le a atiaʻe foi. O nei itu uma o le a avea ma le leai se faʻaaogaina malosiaga mo le atinaʻeina o matagaluega laupapa matagaluega.

Indispensable PCB falegaosimeai Saina, i se tulaga aoao, sili atinae avanoa, e vaʻai ana tupe maua mai le maketi nei e matua tele, ma o le alamanuia tekonolosi faʻavavevave vave alualu i luma, lea e faia ai le tulaga lelei o le matagaluega laupapa e maualuga ma maualuga, taimi na aliali mai i se puʻupuʻu sapalai tulaga, vaʻaiga lelei, o le matagaluega laupapa alamanuia i le isi sefulu tausaga o le a faʻateleina manuia, tuʻufaʻatasia le atinaʻe aga o maketi eletise a Saina, o se lelei vaʻaiga.

https://www.ymspcb.com/6layer-gold-finger-board-yms-pcb.html


Taimi Post: Nov-20-2020
WhatsApp Online talatalanoaga!