Talia i lo tatou website.

Faʻafefea ona vaeluaina lua vaega vaega pcb laupapa mai tele-vaega matagaluega laupapa | YMSPCB

O a uiga o le lua vaega vaega pcb laupapa ma tele-vaega matagaluega laupapa ma faʻafefea ona vaʻaia latou? Seʻi o tatou mulimuli i le pcb laupapa kamupaniia malamalama:

https://www.ymspcb.com/personlized-productionsblank-printed-circuit-board-12layer-immersion-gold-hdi-yms-pcb-yongmingsheng.html

Faalua laupapa laupapa pcb

E lua itu o loʻo i ai itu fesoʻotaʻiga i itu uma e lua. Ae ina ia faʻaaoga itu uma o le uaea, e tatau ona i ai se fesoʻotaʻiga lelei i le va o itu e lua. O lenei "auala laupapa" i le va o taʻamilosaga e taʻua o le hole hole (VIA). se tamai pu i totonu o le PCB, faʻatumu pe ufiufi i uʻamea, e mafai ona fesoʻotaʻi i se uaea i itu uma e lua. Ona o faʻalua panels e faʻalua le vaega o le tasi vaega, ma talu ai ona mafai ona faʻafesoʻotaʻi laina (lea e mafai ona manua faʻataʻamilo le isi itu), e sili atu ona fetaui lelei mo sili atu faigata laʻasaga nai lo le tasi vaega.

Tekinolosi faaluaina vaega o se ituaiga o PCB matagaluega laupapa e taua tele i, o ia o le autu o le sili, e vaʻai pe a laupapa laupapa PCB laupapa faʻalua vaega e faigofie, malamalama o se tasi vaega e talitonu atoatoa uo mafai ona malamalama, o se faʻaopoopoga o le tasi laulau, faʻalua vaega o lona uiga tasi laina laina lava e o atu ai i le faʻafeagai, faʻalua vaega, ma sa i ai taua vaega o le taʻiala pu. O se faigofie manatu o lena lua-itu laina, itu uma o le laina! puipui o: lua laina itu laupapa e lua vaega! O nisi uo o le a fesili e pei o le laupapa lua-itu itu uaea, ae na o le tasi le itu e i ai vaega eletise, o sea laupapa pe a uma mea uma o se lua vaega poʻo se tasi laulau? O le tali e manino , o sea laupapa o se lua vaega, naʻo le faʻalua laupapa laupapa faʻapipiʻi luga o vaega.

https://www.ymspcb.com/10-layer-4oz-high-tg-hard-gold-bga-board-yms-pcb.html

Multilayer matagaluega laupapa e faigofie e iloa eseesega

Laupapa matagaluega e tusa ma filifili pe o le a le tele o le faʻagasologa faʻafitauli faigata ma machining tau, masani matagaluega laupapa ma tasi laina ma faʻalua laina, masani lauiloa o le tasi vaega ma faʻalua vaega, maualuga-iuga eletise oloa, peitaʻi, ona o oloa avanoa mamanu mea. , i se faʻaopopoga i luga o le uaea, faʻatulagaina i totonu multilayer faʻasologa, o le gaioiga o gaosiga, faia taʻitasi vaega ma lea laina, toe ala i le masini eletise faʻatulagaina, oomiina, ia avea le vaʻaia o le tele-vaega matagaluega i totonu o se fasi laupapa matagaluega. o soʻo se laupapa matagaluega sili atu nai lo pe tutusa i le 2 faaputuga mafai ona taʻua o le tele-vaega matagaluega laupapa. Multi-layer matagaluega laupapa mafai ona vaevaeina i le tele-layer malo matagaluega matagaluega, multi-vaega vaivai ma matagaluega matagaluega faigata, tele -Taaloga vaivai ma faigata tuufaatasi laupapa matagaluega.

https://www.ymspcb.com/10-layer-high-tg-hard-gold-board-yms-pcb-2.html

Le fanau mai o multilayer matagaluega laupapa

O le faʻateleina o le tele o afifi a le IC e mafua ai le maualuga o fesoʻotaʻiga, ma e manaʻomia ai le faʻaaogaina o ni substrates. O le laina laina uumi ma aloese mai laina tutusa. E mautinoa lava, i le tasi le laulau, pe oʻo foi i le lua vaega, o nei manaʻoga e le mafai ona faʻamalieina taliina ona o le tapulaʻa numera o kolosi e mafai ona faʻaogaina. I le tulaga o le tele numera o fesoʻotaʻiga. ma koluse manaʻoga, o le laupapa vaega e tatau ona faʻalauteleina i le sili atu i le lua faaputuga e ausia ai se faʻamalieina faatinoga. O le mea lea, o le autu mafuaʻaga o tele-vaega matagaluega laupapa o le maua ai le tele saolotoga mo faigata ma / pe pisapisao-faʻaeletise matagaluega eletise e filifili talafeagai Ua i ai i le laupapa multilayer matagaluega ia le itiiti ifo ma le tolu ni vaega faʻataʻitaʻiga conductive, lua o le i ai o luga fafo, ma o le vaega totoe o O le eletise fesoʻotaʻiga i le va o latou e masani ona faia i le ufiufi o pu i le koluse vaega o le matagaluega laupapa. E faʻasolosolo laupapa laupapa e faʻapipiʻi ai, e pei o faʻalua laupapa, seʻi vagana ua faʻailoa mai.

Multilaminates e faia e ala i le faʻapipiʻiina o ni vaega se lua pe sili atu o taʻamilosaga i luga o le tasi ma le isi, ma faʻamaonia muamua-seti fesoʻotaʻiga i le va o latou. Talu ai viliina ma electroplating faia ae le i faʻataʻamilomiloina uma vaega, o lenei metotia solia le masani gaosiga gaosi mai le amataga O laʻau loloto e lua e faia i laupepa faʻaleaganuʻu masani, aʻo isi pito i fafo e faʻatulagaina i vaega eseese e tasi. A o le i faʻamauina, o le a faʻatotoina totonu o ipu, faʻamamaina i totonu o pu, faʻafesuiaʻi kalafi, atiaʻe ma vaneina. vaega o le pu o le faailo vaega, lea e plated ala i se auala e fausia ai se paleni mama apamemea i le pito i totonu o le pu. O faaputuga ona faataamilo faatasi e fausia ai se plurality o substrates, lea e mafai ona fesoʻotaʻi e soldering galu.

O le faapipiiina mafai faia i totonu o se hydraulic fetaomi po o se overpressure potu (autoclave). I le masini lomitusi hydraulic, o le saunia mea (mo faaputuga faaputuga) tuu i lalo o malulu po preheated uunaiga (o le mea mo le maualuga tioata liua vevela o loʻo tuu i 170-180 ° C) O le vevela suia o le vevela o le vevela lea o le amorphous itulagi o se polymer (resin) poʻo se vaega o le crystalline polymer suia mai se faigata, ae malo i se tulaga malulu, paʻu.

Multilaminates o loʻo faʻaaogaina i masini faʻaeletonika faʻapitoa (komipiuta, mea faigaluega a le militeri), aemaise lava i tulaga o le mamafa ma le aofaʻi o le tele o mea. Ae peitaʻi, e naʻo le faʻateleina o le tau o faʻamalamalamaga e faʻafesuiaʻi mo le tele o avanoa ma laʻititi le mamafa. saosaoa taamilosaga, laminates e aoga foi ao latou saunia tisaini o lolomi laupapa matagaluega ma sili atu i le lua faaputuga o laupapa mo wiring ma maua tele vaega o grounding ma le paoa.

O luga o le auala e iloa ai le lua-itu matagaluega laupapa ma eseese-vaega matagaluega laupapa, Ou te faamoemoe o le a e fiafia; O matou o matagaluega laupapa gaosi , talia e fesili e uiga ~


Taimi Post: Oketopa-22-2020
WhatsApp Online talatalanoaga!