Velkommen til vår hjemmeside.

Tre forskjeller mellom glassfiber og aluminiumsunderlag | YMS

Vil du vite trepunktsforskjellen mellom glassfiber og aluminiumsunderlag? Yongmingsheng teknologi  aluminium pcb fabrikk for deg å forklare.

Hva er glassfiber

Fiberglass Insulation Board (FR-4), også kjent som Fiberglass Insulation Board, er laget av glassfibermaterialer og komposittmaterialer med høy varmebestandighet. Den inneholder ikke asbest som er skadelig for menneskers helse.

Fordelene med glass

Fiberplater har veldig høye mekaniske egenskaper og elektrisk motstand, men har også god motstand mot varme og fuktighet, samt god bearbeidbarhet. Generelt brukt i plastform og maskinproduksjon.

Påføring av glassfiberplate:

1. Byggebransjen.

2. Kjemisk industri.

3. Bil- og jernbanetransportindustri.

Gode ​​isolasjonsegenskaper, slik at den har blitt brukt i radarhus. Det er også et godt korrosjonshindrende materiale og har blitt mye brukt i den kjemiske industrien. Glassfiberplater har fordelen av sterk plastisitet.

Hva er aluminiumsunderlag

Aluminiumsunderlag er en slags metallbasert kobberbelagt plate med god varmespredningsfunksjon. Generelt sett består et enkelt panel av tre lag med struktur, nemlig kretslaget (kobberfolie), isolasjonslaget og metallunderlaget.

Fordeler med aluminiumsunderlag

Varmespredningen er betydelig bedre enn den for standard FR-4-struktur. Det dielektrikum som brukes er vanligvis fem til ti ganger så ledende som vanlig epoksyglass og er en tidel så tykk. Varmeoverføringsindeks er mer effektiv enn tradisjonell stiv PCB.A lavere kobbervekt enn det som er vist i IPCs anbefalte diagram, kan brukes.

Bruk av aluminiumsunderlag

1. Audioutstyr

2. Strømforsyningsutstyr

3. Kommunikasjonselektronisk utstyr

4. Kontorautomatiseringsutstyr: motorfører

5. Bilen

6. Datamaskin

7. Strømmodul

Tre store forskjeller mellom glassfiber og aluminiumsunderlag

1. Pris

De viktigste komponentene i LED-lysrør er: kretskort, LED-brikke og strømforsyning. Det vanlige kretskortet er delt inn i to typer: henholdsvis aluminiumsunderlag og glassfiberplate.

Prissammenligningen mellom glassfiberplate og aluminiumsunderlag viser at prisen på glassfiberplater åpenbart er mye billigere, men ytelsen til aluminiumsunderlag vil være bedre enn for glassfiberplater.

2. Prosess

Glassfiberplate kan deles i tosidig kobberfolie fiberplate, perforert kobberfolie fiberplate og ensidig kobberfolie fiberplate i henhold til forskjellige materialer og produksjonsteknikker. Selvfølgelig vil glassfiberplater laget av forskjellige materialer ha forskjellige priser. Forskjellig materiale og teknologi gjør at glassfiberplateprisen ikke er den samme. LED-dagslyslampen med glassfiberplate er ikke like god som LED-dagslyslampen ved bruk av aluminiumsunderlag i varmespredning.

3. Ytelse

Som vi alle vet, har aluminiumssubstrat god varmespredningsytelse, og dets varmespredningsytelse er mye bedre enn glassfiberplate, fordi aluminiumsunderlag har god varmeledningsevne er aluminiumsunderlaget spiller en relativt viktig rolle innen LED-lamper og lanterner .

Så det er de tre forskjellene mellom glassfiber og aluminiumsunderlag. Huizhou Yongmingsheng Technology Co., Ltd. er en profesjonell produsent av aluminiumsunderlag. Jeg håper denne artikkelen kan gi deg litt kunnskap om aluminiumsunderlag.

Bildeinformasjon aluminium pcb

https://www.ymspcb.com/1layer-mirror-aluminium-base-board-ymspcb.html
https://www.ymspcb.com/the-mirror-aluminium-board-yms-pcb.html
https://www.ymspcb.com/1layer-aluminium-base-board-ymspcb.html

Innleggstid: Jan-14-2021
WhatsApp Online Chat!