Talia i lo tatou website.

Talaʻaga ma uiga o le tasi itu pcb laupapa | YMSPCB

Muamua aliali mai i le 1950 tasi laupapa itu pcb laupapa , tasi-itu PCB mea faʻaaoga pepa phenolic lagolagosua laupapa, lua-itu laupapa matagaluega e faigofie e malamalama uma itu i ai uaea, o lea sili eseʻesega, vaega e sili atu nai lo 2 faaputuga, faʻapipiʻi le tele o faigata ma tau, faʻapitoa mataupu faʻamolemole mulimuli i Saina PCB gaosi oloa ia malamalama:

https://www.ymspcb.com/1layer-aluminum-base-board-ymspcb.html

Talaʻaga o le tasi-itu matagaluega laupapa:

Tasi-itu lomia laupapa matagaluega o se oloa atiaʻe i le Iunaite Setete ma le foliga mai o transistors i le amataga 1950s. I lena taimi, tuusao vavaeina o apamemea foil o le autu metotia gaosiga.

I le 1953-1955, na faʻaaogaina ai e Iapani pepa apamemea na faʻaulu mai e fai ai le pepa phenolic copper foil substrate mo le taimi muamua, ma sa faʻaaoga lautele i leitio.

I le 1956, ina ua mavae le tulaʻi mai o polofesa gaosi o matagaluega laupapa i Iapani, le gaosiga tekonolosi o nofofua vaega vave alualu i luma vave.

I le tulaga o mea, i le amataga laasaga, pepa phenolic apamemea foil substrate o le autu mea. Peitai, talu ai le maualalo eletise eletise, leaga le faʻamamaina o le vevela teteʻe, faʻaletonu ma isi mea o phenolic mea i lena taimi, mea e pei o pepa mama kesi resin ma tioata alava epoxy resin na faʻasolosolo malie ona atiaʻe. I le taimi nei, o le tasi vaega manaʻomia e tagata faʻaaogaina eletise masini toeititi lava faʻaaogaina pepa phenolic resin substrate.

https://www.ymspcb.com/1layer-copper-base-board-ymspcb.html

Vaega o le tasi-itu laupapa matagaluega:

O le vaega e tasi o loʻo i luga o le sili PCB autu, ma le vaega ua faʻalauteleina i le tasi itu ma uaea i le isi. Talu ai uaea aliaʻe na o le tasi itu, matou valaʻau lenei TYPE o PCB tasi itu. Naʻo uluaʻi taʻamilosaga faʻaaogaina ia laupapa ona o le faʻatapulaʻaina tapulaʻa o tasi panels i le mamanu matagaluega (aua na o le tasi le itu o le matagaluega le mafai ona sopoʻia ma e tatau ona manua faataamilo i se isi ala);

O le wiring diagram o le tasi vaega o loʻo puleaina e le Lomitusi, o lona uiga o le polokaina sui soʻo e lolomiina luga o le apamemea luga, faʻapipiʻiina e puipuia solder Lolomiina faʻailoga, ma mulimuli ane tuʻiina faʻagaioiga e faʻaaoga e faʻamaeʻa ai vaega 'pu faʻataʻitaʻiga ma foliga. I se faʻaopopoga, mo ni oloa gaosia i ni aofaiga laiti ma i ni auala eseese, o se ata puʻeina gaioiga o loʻo faia ai se mamanu e se photosensitizer o loʻo faʻaaogaina.

O le i luga o e uiga i le talafaasolopito o le matagaluega laupapa ma uiga o le faatomuaga, ou te faamoemoe e maua se fesoasoani mo oe ~! Tatou o se gaosi laupapa pcb, faafeiloai outou feutagaiga ~

https://www.ymspcb.com/1layer-copper-base-board-ymspcb-2.html


Taimi Post: Oketopa-22-2020
WhatsApp Online talatalanoaga!