Velkommen til vår hjemmeside.

Hva er forskjellen mellom aluminiumsunderlag og glassfiber | YMS PCB

Som glassfiberplater er aluminiumsunderlag en vanlig bærer av PCB. Forskjellen er at den termiske ledningsevne for aluminiumunderlag er mye høyere enn den til glass plate, slik at det blir generelt anvendt i effektkomponenter og andre ganger utsatt for varme, for eksempel LED-lys, brytere og strøm drives.Here, den  ledet aluminium pcb produsenten forteller deg hva som er forskjellen mellom aluminiumsunderlag og glassfiber.

Forskjellen mellom aluminiumsunderlag og glassfiber

Aluminium vs. glassfiber Glassfiber er det mest brukte mediet i kretskort, slik som det ofte brukte FR4-arket. Det er basert på glassfiber som substrat, etter at kobberoverflaten er festet til dannelsen av kobberbelagt plate, etter en serie av ombehandling for å danne et kretskort.

Kobberfolien på glassfiberplaten er festet med glassfiberplaten gjennom bindemidlet, som vanligvis er av harpiks. Glassfiberplaten i seg selv er isolert og har noen flammehemmende egenskaper, men dens varmeledningsevne er relativt dårlig. problemet med termisk ledningsevne til glassfiberplater, en del av komponentene som har krav til varmespredning, tar vanligvis veiledning av varme gjennom hull. Og deretter gjennom hjelpeavledningsvarmespredning.

Men for LED er det ikke gjennom direkte kontakt med varmeavlederen for varmespredning. Hvis hullet brukes til varmeledning, er effekten langt fra nok, så LED bruker generelt aluminiumsunderlag som kretskortmateriale.

Strukturen til aluminiumsunderlaget er i utgangspunktet lik glassfiberplaten, bortsett fra at glassfiberen erstattes med aluminium. Fordi aluminiumet i seg selv er ledende, vil aluminium føre til kortslutning hvis aluminiumet er direkte belagt med kobber. bindemiddel i aluminiumsunderlaget i tillegg til som et bindende materiale, men også som isolasjonsmaterialet mellom kobber og aluminiumsplate. Tykkelsen på bindemidlet vil ha en viss innvirkning på isolasjonen av platen, for tynn isolasjon er ikke bra også tykk vil påvirke varmeledningen.

Om aluminiumsunderlaget til LED-lampen er ledende

Som det fremgår av strukturen til aluminiumsubstratet ovenfor, selv om aluminiummaterialet er ledende, blir isolasjonen mellom kobberfolien og aluminiummaterialet utført av harpiks. Derfor brukes kobberfolien på fronten som en ledende krets, og aluminiumet på baksiden brukes som et varmeledende materiale, slik at det ikke kommuniseres med kobberfolien på fronten.

Aluminiumet er isolert fra kobberfolien av en harpiks, men den har et spenningsområde. I tillegg til aluminiumsunderlaget er det en høyere varmeledningsevne for kobbersubstrat, denne platen brukes vanligvis i strømforsyningskomponenter, kostnadene er mye høyere enn aluminiumsunderlaget.

Ovennevnte er organisert og publisert av LED aluminiumsunderlag PCB-leverandører. Hvis du ikke forstår det, kan du kontakte oss på " ymspcb.com ".

Søk relatert til ledet aluminium pcb:


Innleggstid: Mar-25-2021
WhatsApp Online Chat!