Talia i lo tatou website.

Alumini pcb taitaia substrate gaosiga mataupu manaʻomia le mataala | YMS

O a lapataiga mo le gaosiaina o le alumini pcb led substrate? Ona Yongmingsheng polofesa alumini substrate gaosi oloa e taʻu atu ia te oe.

Faʻagasologa o masini

Viliina o le alumini substrate e OK, ae a maeʻa le viliina, leai se burr e faʻatagaina i le pito o le pu, lea e aʻafia ai le faʻataʻitaʻiga o le mamafa. O le faʻamuina o foliga e matua faigata lava. Ma o le foliga o le manaʻoga mo le faʻaaogaina o tulaga maualuga. suia, suia gaosiga o lava togafiti, o se tasi foi o faigata mo alumini substrate. A maeʻa foliga o le fualaʻau, o le faʻatauga talosaga e matua mama, aunoa ma se burr, aua le tago i le solder tetee vaega o le pito o le ipu Faʻaaoga masani le metotia faʻagaioiga, o le pu mai le laina, o le foliga mai luga ole alumini, o le matagaluega laupapa paʻu malosi ua tipi i lalo, ma isi faʻatonuga. A maeʻa ona tuʻiina le foliga, o le taua o le laupapa e tatau ona itiiti ifo i le 0.5 %

2. faʻapipiʻi

A maeʻa le tusitusi, o le laina lautele e tatau ona faʻamalieina ai manaʻoga o tagata faʻatau ata. O le toega 'apamemea e le faʻatagaina, pe mafai foi ona valuieseina i se naifi. O le naifi o le a valu le vaega faʻaʻeseʻese, mafua ai aloiafi ma eletise leakage i le volitiga tofotofoga.

3.engineering laina laina lautele taui

Mafiafia apamemea, laina lautele tatau ona tauia, ese pe a maeʻa etching laina lautele mai le faʻapalepale, le tagata faʻatau e le taliaina, laina lautele taui taui tatau ona iloa faʻaputuina.

4.le laugatasia o le lolomiina tetee uʻamea

O le faʻapipiʻiina o ata pe a uma le laina 'apamemea mafiafia e le masani ai, o le lolomiina o le teteʻeina o uelo e faigata tele, faʻamisi, sili atu ona mafiafia ma paeee tagata faʻatau e le tauanauina.

5.all le gaosiga gaioiga e le faʻatagaina e solo ese le alumini faavae luga

O le alumini luga e ala i le fesoʻotaʻi lima, pe ala mai i vailaʻau vailaʻau o le a maua ai luga lanu, faʻapogisaina. E mautinoa e le taliaina, ma o nisi tagata faʻatau e le taliaina le tulaga pito i lalo ole alumini mai maosiosi. O le atoa laʻasaga e le tago, 'aua le papaʻi i le luga substrate alumini luga o se tasi foi o faigata i le gaosiga o alumini substrate.

O oloa a le substrate alumini Taʻitaʻi na alualu i luma, tatalaina le atinaʻeina o le vevela faʻasologa alamanuia apalai pisinisi. Ona o le sili atu vevela faʻasalalauina o le LED alumini substrate, alumini substrate ei ai le lelei o le maualalo teteʻe vevela, umi le ola, voltage tetee ma isi. gaosiga tekonolosi ma masini, o le oloa tau faʻatelevave faʻatulagaina, ona faʻalauteleina ai lea o le faʻaoga fanua o moliuila TAITAIINA alamanuia. E pei o moli faʻapisinisi, moli i totonu e. Mai le tulaga atoa tulaga, LED alumini substrate i isi tausaga o le a tumau pea i le maualuga saosaoa atinae, amataina i se vaitaimi o le vave tuputupu ae.

O loʻo taua i luga mataupu o loʻo manaʻomia le faʻatatauina i le gaosiaina o moli uʻamea moli alumini, ou te faʻamoemoe e fesoasoani ia te oe, o matou o se polofesa PCB alumini substrate gaosi oloa mai Saina, faʻafeiloaʻi e feutanaʻi!

Ata mo alumini pcb:


Taimi lafoina: Ian-26-2021
WhatsApp Online talatalanoaga!