Talia i lo tatou website.

Alumini substrate o se tuʻufaʻatasia mea o resin, alumini ma apamemea foil | YMS

YMS polofesa  alumini substrate pcb gaosi oloa e aumaia oe ia malamalama i le fesoʻotaʻiga malamalama o alumini substrate.

Alumini substrate o se tuʻufaʻatasia mea o resin, alumini ma apamemea foil. O le tuʻufaʻatasiga o le faʻalauteleina vevela o resins e matua ese mai lena o le alumini ma apamemea foil. O le mea lea, i lalo o le gaioiga o le malosi i fafo ma le faʻamafanafanaina, o le faʻafitauli tufatufaina i le ipu o le toniga.

Afai o loʻo i ai ni vai mole ma ni mea maualalo o loʻo i totonu o le pito o le plate plate, o le faʻalauteleina o le popole o le a sili atu i lalo o le tulaga o le teteʻi o le vevela. ma le substrate, poʻo le substrate, tupu i le vaivai fesoʻotaʻiga.

Ina ia mafai ona faʻaleleia le ueloina teteʻe o alumini substrate, e tatau ona faʻaititia le faʻaleagaina mafua mai i le tele o itu i le interface fausaga i le taimi o le laupepa fausiaina ma maualuga vevela. O le faʻaleleia metotia masani lava aofia ai luga togafitiga o apamemea foil ma alumini pepa alumini, faʻaleleia o resin pipiʻi, pulea o le mamafa ma le vevela, ma isi

Faagasologa substrate alumini

I le taimi nei, i lalo o le televave atinae tulaga o TAITAIINA ma isi alamanuia, alumini substrate ua atiina ae vave tele ma o loo feagai ma sili atu avanoa ma luitau. O le mea moni, sili atu o le faʻafefea ona feagai ma maualuga vevela dissipation ma isi faʻafitauli. I le lumanaʻi, sili atu ma tele pisinisi atunuʻu o le a mauaina faʻatasi ma isi tekonolosi alualu i luma, faʻaleleia le gaosiga o gaioiga ma faʻateleina le faʻaopoopo taua o a latou oloa e ala i tekonolosi fou ma alamanuia felagolagomaʻi .

Faamalosia le paʻu malosi

O le malosiʻaga faʻafesoʻotaʻi o le alumini faʻafesoʻotaʻi e masani lava ona fuafuaina e lua itu: o le tasi o le faʻamalosia o le malosiaga i le va o le alumini matrix ma le pipiʻi alumini fulu (faʻapipiʻi faʻasolosolo mea faʻapipiʻi); O le lona lua o le malosiʻaga pipiʻi i le va o le pipiʻi ma le resin. Afai o le alumini faʻavae kelu mafai ona ulu i totonu o le alumini pito i luga vaega lelei, ma le faʻagasologa o le alumini lalo ipu mafai ona fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi faʻatasi ma le autu resin lelei, o le maualuga paʻu malosi o le alumini faavae ipu mafai ona mautinoa.

O metotia togafitiga luga o alumini o oxidation, faʻalauteleina, ma isi, e ala i le faʻateleina o le pito i luga o le alumini e faʻaleleia ai le faʻatinoina o gaioiga. O le vaega masani o le oxidation luga e sili atu lapoʻa nai lo le itu o loʻo mataala, ae o le faʻamasaʻo lava ia e matua suia lava. lautele iloa i le alamanuia o le tele o mea taua faʻatonutonuina i le oxidation o alumini mea. O le taimi e le lelei ai le faʻatonutonu, o le a oʻo atu ai i le tatalaina o le oxide film ma isi tulaga. I le taimi nei, o le lelei faʻatonutonuina o le faʻatonutonuina i le gaosiga o gaioiga o le tele o atunuʻu atunuʻu alumini oxide pisinisi o se faʻanatinati faʻafitauli e foia.

Ou te faʻamoemoe o mea o loʻo taua i luga e aoga tele ia te oe. Matou te sau mai Saina le substrate alumini kamupani - YMS Tekonolosi Co., Ltd. Afio mai e feutanaʻi!

Suʻega e faʻatatau i le alumini pcb:


Taimi Post: Fep-21-2021
WhatsApp Online talatalanoaga!