Talia i lo tatou website.

O le a le High Speed ​​PCB| YMS

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻaeletoroni, o loʻo i ai se manaʻoga tele i luga ole mamanu PCB maualuga e galue. Aua e mafai ona latou galulue faʻatasi ma fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia i saoasaoa maualuga mo le tele o masini eletise, e oʻo lava i mea faigofie. A e mamanuina se PCB saoasaoa maualuga, e manaʻomia ona ave ni mea taua ma taʻiala i le iloiloga. O le a le mea e sili atu, o le ae iloa ai o tulafono faavae mamanu PCB ma metotia ua e aʻoaʻoina o le mea e tatau ona e aʻoaʻoina. E leai se aoga e fai atu, o le a avea ma fesoasoani tele i tagata mamanu PCB i le saoasaoa o le PCB design.

O le a la le High Speed ​​PCB Design?

I le faafaigofieina, o le mamanu PCB maualuga maualuga o soʻo se mamanu lea e amata ai ona aʻafia le amio saʻo o au faailo i uiga faʻaletino o lau laupapa matagaluega, e pei o lau faʻatulagaina, afifiina, faʻapipiʻi faʻapipiʻi, fesoʻotaʻiga, ma isi ... Afai e te amata fuafuaina laupapa ma e feagai ma faʻafitauli e pei o le tuai, faʻaitiitia, felafolafoaʻi, mafaufauga, poʻo le faʻafefe, ona faʻamalo lea! Ua e mauaina oe lava i le lalolagi o le mamanu PCB maualuga.

O le a le mea e tulaga ese ai le mamanu maualuga o le maualuga o le gauai atu i nei mataupu. Atonu e fa'aaogaina oe i le mamanuina o se laupapa faigofie lea o le tele o lou taimi e taula'i i luga o le tu'uina o vaega ma le ta'avale. Ae o se mamanu saoasaoa maualuga, e sili atu ona taua le mafaufau tonu i le mea o loʻo e tuʻuina ai ou faʻailoga, o le a le lautele o le a i ai, pe o le a le vavalalata i isi faʻailoga, ma le ituaiga o vaega e fesoʻotaʻi ai. Ma afai e tatau ona e faia ni iloiloga o lenei ituaiga, ona faia lea o lau faiga o le mamanu PCB i se tulaga fou atoa.

Se'i o tatou tua i luga mo sina taimi. Matou te iloa o se faʻamaoniga lelei o se mamanu televave o loʻo e feagai ma faʻailoga faʻamaonia faʻamaoni, ae o le a tonu le uiga o lena mea? E tatau ona tatou malamalama i faailoilo i se faapuupuuga.

Maualuluga saosaoa PCB mamanu tomai

1. Iloa se polokalama mamanu e mafai ona ofoina atu filifiliga sili atu

E manaʻomia le tele o faʻalavelave faʻapitoa mo mamanu televave i lau polokalama CAD. E le gata i lea, atonu e le tele ni polokalame mo tagata e fiafia i ai, ma e masani lava e leai ni filifiliga sili atu e faʻavae i luga ole upega tafaʻilagi. O lea e tatau ona e maua se malamalama sili atu i se malosiaga, meafaigaluega CAD.

2. Fa'aola saoasaoa maualuga

A o'o i fa'asologa o le saosaoa, e mana'omia e le tagata fa'ata'ita'i ona iloa tulafono mo auala taua, e aofia ai le le tipiina o va'alele ma fa'apuupuu auala. O lea ia puipuia laina numera i se mamao mai le crosstalk, ma puipuia soʻo se faʻalavelave faʻavae elemene ina ia faʻaleagaina ai le faʻamaonia o le amio saʻo.

3. Fa'asologa o fa'asologa ma le fa'atonutonuina o le fa'alavelave

E manaʻomia le fetaui lelei mo nisi ituaiga o faailo e tusa ma le 40-120 ohms. Ma fa'ata'ita'iga fa'atusa fa'atusa fa'apitoa o antennae ma le tele o pa'aga eseese.

E taua tele mo le tagata mamanu ona iloa pe fa'afefea ona fa'atatau le lautele o fa'ata'ita'iga ma le fa'aputuga fa'aputu mo tulaga fa'aletonu talafeagai. Afai e le sa'o sa'o impedance tau, e mafai ona faia se aafiaga ogaoga i le faailo, lea o le a taitai atu ai i faamatalaga pi'opi'o.

4. Fa'atusa fa'atusa umi

E tele laina i pasi manatua maualuga ma pasi fa'aoga. O laina e mafai ona galue i le tele o taimi, o lea e taua ai le manaʻomia o faʻailoga e sau mai le laina faʻasalalau i le nofoaga e maua ai i le taimi e tasi. E le gata i lea, e mana'omia se vaega e ta'ua o le fetaui umi. O le tele la o tulaga masani e faʻamalamalamaina tulaga faʻapalepale e manaʻomia e fetaui ma le umi.

E faʻafefea ona e iloa pe e te manaʻomia se mamanu televave?

1. O lo'o i ai fa'aoga televave i lau laupapa?

O se auala vave e suʻe ai pe e te manaʻomia le usitaʻia o taʻiala o le mamanu televave o le siakiina pe o iai sau fesoʻotaʻiga televave, mo se faʻataʻitaʻiga DDR, PCI-e, poʻo fesoʻotaʻiga vitio e pei o le DVI, HDMI ma isi.

O lo'o i ai ni tulafono fa'atulagaina saosaoa maualuga e tatau ona e mulimuli ai mo nei feso'ota'iga uma. O le a le isi mea, ofoina atu faʻamatalaga saʻo o faʻamaumauga taʻitasi i totonu o faʻamaumauga.

2. O le fua faatatau o le umi o lau su'ega i le uumi o fa'ailoga

I se tulaga lautele, o lau PCB o le a mautinoa lava e manaʻomia se mamanu saoasaoa maualuga pe afai o le galu o lau savali e tutusa ma le umi. Ona o nisi tulaga e pei o le DDR e manaʻomia ni faʻailoga e iai le umi e fetaui ma faʻamaliega laiti.

O se fa'atusa mata'utia pe afai e mafai ona pulea e lau su'ega le umi ma le galu i totonu o le fa'atonuga o le tasi ma le isi. Ona sili atu lea ona e siaki mamanu saoasaoa maualuga.

3. PCB fa'atasi ai ma feso'ota'iga uaealesi

E pei ona e iloa, o PCB taitasi ei ai se antenna, e tatau ona mamanuina mo faailoilo saoasaoa maualuga tusa lava po o le a e ala i le connector po o luga o le laupapa. O le a le mea e sili atu, o antenna i luga o le vaa e manaʻomia foʻi le faʻalavelave vavalalata e fetaui ma le umi o le fati.

E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi i soʻotaga o loʻo i ai se tau faʻalavelave faʻapitoa mo laupapa faʻasalalau ma fesoʻotaʻiga SMA pe tutusa.

Mana'o i luga ole tau ole PCB ma Maua mea fa'atonu PCB, lafo meli i kell@ymspcb.com.


Taimi meli: Mati-04-2022
WhatsApp Online talatalanoaga!