Talia i lo tatou website.

O le a le mamanu PCB maualuga | YMS

O le a le High-Frequency PCB

O PCB maualuga e masani ona maua ai le 500MHz i le 2 GHz, lea e mafai ona fetaui ma manaʻoga o le PCB maualuga, microwave, leitio ma telefoni feaveaʻi. Pe a maualuga atu le taimi nai lo le 1 GHz, e mafai ona tatou faʻamatalaina o le maualuga o taimi.

I aso nei, o le lavelave o mea faʻaeletoroni ma ki o loʻo faʻateleina pea, ma e manaʻomia se faʻagasolo vave atu nai lo le masani. O le mea lea, e manaʻomia se faʻasalalauga maualuga atu. Pe a tuʻufaʻatasia manaʻoga faʻapitoa faʻailoga i vaega faʻaeletoroni ma oloa, PCB maualuga-telefoni e tele mea lelei, e pei o le maualuga maualuga, saoasaoa vave, maualalo le attenuation, ma faifai pea dielectric.

PCB maualuga - mea faʻapitoa

O mea faʻapitoa e manaʻomia e iloa ai le maualuga o taimi e tuʻuina atu e lenei ituaiga o laupapa faʻasalalau lolomi, Ona o soʻo se suiga o latou permittivity e mafai ona aʻafia ai le faʻalavelave o PCB. O le tele o tagata mamanu PCB e filifilia Rogers mea dielectric ona o loʻo i ai le maualalo o le dielectric gau, maualalo faʻailoga gau, maualalo tau gaosiga o gaosiga, ma e sili atu ona talafeagai mo talosaga faʻataʻitaʻi faʻasolosolo vave i isi mea.

Tomai Fa'atulagaina PCB maualuga

1. O le itiiti ifo o le ta'i i le va o pine masini faaeletonika saosaoa e punou e sili atu

Ole uaea ta'ita'i ole uaea ta'amilosaga maualuga e sili atu ile laina atoa, lea e mana'omia ona liliu, ma e mafai ona gaugau i se laina 45-tikeri po'o se arc li'o. O lenei manaʻoga e naʻo le faʻaaogaina e faʻaleleia ai le malosi faʻapipiʻiina o le pepa apamemea i le vaʻavaʻa maualalo, ma i le vaʻaia maualuga, ua faamalieina le mea. O le tasi mana'oga o le fa'aitiitia o le felauaiga i fafo ma feso'ota'iga o fa'ailoga maualuga.

2. O le masini ta'amilosaga maualuga i le va o fa'amau fa'amau e fa'aitiitia pe a mafai

O le mea ua ta'ua "o le sili atu ona suitulaga i le va o laulau o taʻitaʻi e sili atu" o lona uiga o le itiiti ifo o le faʻaogaina i le faʻagasologa o fesoʻotaʻiga, o le sili atu lea. O se via e mafai ona aumaia ai se capacitance tufatufa e tusa ma le 0.5pF, ma le faaitiitia o le numera o le via e mafai ona matua faateleina ai le saoasaoa ma faaitiitia le avanoa o faamatalaga sese.

3. O le taʻitaʻia i le va o pine masini taamilo maualuga e puupuu pe a mafai

O le malosi susulu o le faʻailoga e faʻatusatusa i le umi o le faʻasologa o le laina faʻailoga. O le umi o le taʻitaʻia o faʻailoga maualuga, o le faigofie foi lea ona faʻapipiʻi i le vaega e latalata i ai, o lea mo uati e pei o faailo, tioata, faʻamatalaga DDR, laina faʻailoga maualuga e pei o laina LVDS, laina USB, ma laina HDMI. e mana'omia ia pu'upu'u e mafai.

4. Fa'alogo lelei i le "crosstalk" o lo'o fa'ailoa mai ile laina fa'ailo ma le laina fa'atasi mamao

O Faʻafitauli Tele e Tolu o le Fuafuaga PCB maualuga

Pe a galue i luga o se mamanu PCB saoasaoa maualuga, o loʻo i ai le tele o mataupu e te feagai i luga o le ala agai atu i le mauaina o au faailoilo fegalegaleai mai le itu A i le itu B. Ae o latou uma, o popolega pito i luga e tolu e tatau ona nofouta i ai:

Taimi. I se isi faaupuga, o faʻailoga uma i luga o lau laiga PCB e taunuu i le taimi tatau e faʻatatau i isi faʻailoga? O fa'ailo maualuga uma i luga o lau fa'atulagaina o lau laupapa e pulea e le uati, ma afai e pe o lau taimi, o lona uiga o le ae mauaina fa'amatalaga leaga.

Amiotonu. I se isi faaupuga, pe foliga foliga o au faailo e pei ona tatau ai pe a latou taunuu i lo latou taunuuga? Afai latou te le faia, o lona uiga o lau faʻailoga e foliga mai na faʻalavelaveina i le ala na faʻaleagaina ai lona faʻamaoni.

Pisa. I se isi faaupuga, na feagai au faʻailoga ma soʻo se ituaiga faʻalavelave i la latou faigamalaga mai le transmitter i le receiver? O PCB uma e tuʻuina atu se ituaiga o pisa, ae a tele naua le pisa o loʻo i ai, ona e faʻateleina lea o le avanoa o faʻamatalaga piʻopiʻo.

I le taimi nei, o le tala lelei o nei Faʻafitauli Tele e Tolu e te ono feagai i luga o se mamanu PCB maualuga e mafai ona faʻasaʻoina uma e nei Fofo Tele Tolu:

Fa'alavelave. O le i ai o le impedance talafeagai i le va o lau transmitter ma receiver o le ai ai se aafiaga tuusao i le lelei ma le faamaoni o au faailo. Ole a a'afia ai fo'i le ma'ale'ale o au fa'ailo ile pisa.

Faafetaui. O le fa'afetauiina o umi o fa'amau fa'atasi e lua e fa'amautinoa ai e taunu'u au fa'asologa i le taimi e tasi ma o gatasi ma au fua o le uati. O le fetaui o se fofo taua e vaʻai i ai mo DDR, SATA, PCI Express, HDMI, ma le USB talosaga.

Avanoa. O le vavalalata o au faʻailoga o le tasi i le isi, o le sili atu foi lea ona faigofie ona latou maua i le pisa ma isi ituaiga o faʻalavelave faʻaalia. E ala i le le fa'alatalata atu o ou fa'ailoga nai lo le mea e mana'omia, e te fa'aitiitia ai le pisa i luga o lau laupapa.

If you want to know more about the price of the high-frequency PCB, please leave your message and get ready your PCB files (Gerber format preferred). We will connect with you and quote you as quickly as possible.


Taimi meli: Mati-14-2022
WhatsApp Online talatalanoaga!