Mmadụ Bịa ka anyị website.

PCB board akwedokt ngwọta bụ ihe kasị mma akara | YONGMINGSHENG

Ị maara ihe na-ọrụ nke PCB  akwedokt ngwọta bụ? Isi nzube nke akara nke PCB plating ngwọta bụ na-niile chemical mmiri n'ime nso kpọmkwem site na usoro. The chemical na n'ụzọ anụ ahụ Njirimara nke mkpuchi na-mbo ihu na n'ime afọ kpọmkwem na usoro. E nwere ọtụtụ ụdị nke usoro eji na-achịkwa, gụnyere chemical fractionation, anụ ahụ ule, acid uru mkpebi siri ike nke ihe ngwọta, kpọmkwem nnukwu mpo nke ngwọta ma ọ bụ colorimetric mkpebi siri ike. Ndị a Filiks na-mere iji hụ na izi ezi, anọgidesi na nkwụsi ike nke bath kwa. Oke nke akara usoro a kpebisiri ike site ụdị buildup.

Ọ bụ ezie na gbasara nyocha usoro bụ a pụrụ ịdabere na nke bath akara, e nweghị nkwa na a ọma mkpuchi ga-nwetara. Ya mere, ọ dịkwa mkpa ka na-amalite electroplating ule. Karịsịa, ọtụtụ electroplating baths tinye organic nwekwara iji melite Ọdịdị na arụmọrụ nke mkpuchi iji hụ na ezi eletriki na n'ibu Njirimara nke mkpuchi. Ndị a nwekwara ndị siri ike iji site na chemical analysis ụzọ, na na-atụle ihe tụnyere iji electroplating ule ụzọ, nke na-eje ozi dị ka ihe dị mkpa emeju ịchịkwa chemical mejupụtara nke bath. Ọzọ njikwa na-agụnye mkpebi siri ike nke mmako etoju na mgbanwe, filtration na ịdị ọcha. Ndị a kwesịrị ịna-ọma "ka" si Holstein plating bath ule panel, wee nyochaa, nyochaa na inferred si efere mkpuchi nkesa obodo iji nweta ndozi ma ọ bụ mmeli mma na usoro. Nzọụkwụ nzube.

Ka ihe atụ, afọ nke elu dispersibility, na-egbuke egbuke dị elu acid na ala ọla kọpa plating bath na-gbanwere chemical ịkpakọba usoro; na mgbakwunye na chemical analysis, na chemical ọla kọpa ngwọta na-doro onye Onyenwe anyị + acid uru ma ọ bụ ruru na Agba n'ihe, wdg Ọ bụrụ na ndị chemical mejupụtara bụ n'ime usoro nso mgbe analysis, ọ dị mkpa iji na-akwụ oké anya na mgbanwe nke ọzọ kwa na n'elu ala nke mkpụrụ na-plated, dị ka okpomọkụ nke plating solution, na nke ugbu a njupụta, usoro nke-arịọnụ na mmetụta nke elu ọgwụgwọ ala nke mkpụrụ na bath. Karịsịa, ọ dị mkpa ịchịkwa inorganic ọcha-zinc nke na-egbuke egbuke acid ọla kọpa plating ngwọta, nke karịa ndị allowable usoro nkọwapụta uru, na ozugbo emetụta n'elu ala nke ọla kọpa oyi akwa; gbamgbam-edu ndú alloy bath ngwọta ga-achịkwa nnọọ ọdịnaya nke ọla kọpa adịghị, dị ka a ụfọdụ ego ga-emetụta ndị wettability na weldability na nchebe nke gbamgbam-edu ndú alloy mkpuchi.

Akpa, PCB plating ule

The akara ụkpụrụ nke plating bath kwesịrị ịgụnye isi chemical mejupụtara nke bath. Iji nweta ezi ikpe, elu na a pụrụ ịdabere ule akwara na gbasara nyocha ụzọ na-achọrọ. Ụfọdụ baths na-mkpa iji inyeaka n'aka dị ka ji atụ ha kpọmkwem nnukwu mpo na acid uru (PH). Iji kpọmkwem edebe n'elu ala nke mkpuchi, kasị PCB emepụta ugbu a ịmụta usoro nke Holstein si uzo ule. The kpọmkwem ule usoro bụ ka tilt ule panel site 37 Celsius na otu n'ogologo dị ka ogologo n'akụkụ, na anode perpendicular na tinyere ogologo n'akụkụ. The mgbanwe anode-to-cathode anya ga nwere a mgbe nlele tinyere cathode, na n'ihi na nke ugbu a, tinyere ndị ule efere na-agbanwe mgbe nile. Si kwuo nke ugbu a nkesa nke ule efere, ọ bụ omume na ndị ọkà mmụta sayensị chọpụta ma na nke ugbu a njupụta na-eji na plating bath bụ n'ime nso kpọmkwem site na usoro. The kpọmkwem mmetụta nke mmako ọdịnaya na nke ugbu a njupụta na mmetụta na n'elu mkpuchi quality nwekwara ike ịdị na-eme.

Nke abụọ, PCB ekwe na-adịghị mma ule usoro:

Nke a na usoro na nakweere n'ihi na ọ na masks a dịgasị iche iche, nke na-ekpughe ihe n'akuku, na ya elu ma na ala na-ebupụta na-na-emegharị ka dielectric mmetụta n'ihi na vetikal udi. Site na nke a, nke ugbu a nso na dispersing ike nwere ike nwalere.

Nke atọ, ikpe na inference:

Site n'elu-e kwuru ule usoro, ọ bụ omume na-ekpe ikpe onu nke omume na ala ugbu a na mpaghara nke ule efere na oge nke plating site kpọmkwem ndekọ nke ule efere, na ya nwere ike ikpe na mmako a chọrọ na-kwukwara; na na elu ugbu a na mpaghara, na-plating na rụrụ. Ntụpọ ndị dị otú ahụ dị ka ike ike n'elu ala, blackening na oge ufodu ọdịdị nwere ike ime, nke na-egosi na Nsonye nke inorganic metal adịghị na saa na-emetụta n'elu ala nke mkpuchi. Ọ bụrụ na elu nke mkpuchi na-doro, ọ pụtara na n'elu erughị ala bụ ike belata. The mebiri emebi plating oyi akwa mgbe egosipụta oké ichekwa nwekwara na decomposition na saa. Dị otú ahụ phenomena n'ụzọ zuru ezu na-egosi na ọ dị mkpa maka adọ analysis na ukpụhọde nke na chemical mejupụtara nke bath osobo usoro kwa kpọmkwem na usoro. Ngafe mmako na akadiahade organic okwu ga-emeso, ẹdụk na ọcha iji rụọ ọrụ carbon ma ọ bụ dị ka.

Na nkenke, ọ bụ ezie na iji nkà na ụzụ kọmputa na-akpaghị aka ịchịkwa otu otu site na mmepe nke sayensị na nkà na ụzụ, ma a ga-anwale site aka, iji nweta abụọ mkpuchi. Ya mere, ọtụtụ ndị na-eji akara ụzọ na n'oge gara aga dị mkpa ka a na-eji ma ọ bụ n'ihu nnyocha na mmepe nke ọhụrụ ule ụzọ na ngwá ọrụ na-eme ka ndị PCB plating na mkpuchi usoro ihe zuru okè.

Yongmingsheng bụ a China PCB emeputa , welcome ịkpọtụrụ anyị!


Post oge: Jul-20-2019
WhatsApp Online Chat!