Wilujeng sumping di ramatloka urang.

Tentang Kami

china pcb

fitur lengkep jasa custom PCB

Huizhou Yongmingsheng Téhnologi ko., LTD. diadegkeun dina bulan Pebruari 2011. Saatos sababaraha taun kamekaran, Shenzhen Yongmingsheng Téhnologi ko., LTD. jeung Hong Kong Yongmingsheng Téhnologi ko., LTD. anu successively ngadegkeun. Perusahaan urang téh perusahaan tinggi-tech nu profésional pabrik jeung diobral-precision tinggi tunggal, ganda, multi-lapisan PCB, Urang Sunda, Flex-kaku Board sarta aluminium substrat.Kusabab YMS didirikan, éta geus komitmen pikeun ngawangun kualitas pangalusna sarta pangiriman panggancangna ti produsén Industri PCB. Jeung parusahaan urang nengetan hébat kana budidaya bakat, ngabela pamanggih babagi, Naon deui, urang boga tim produksi jeung manajemén teknis vigorous, profésional sarta ngalaman anu difokuskeun panalungtikan téhnologi PCB tur ngembangkeun, sarta narékahan pikeun ngaronjatkeun PCB parusahaan tingkat profésional sarta kapasitas produksi.

 

Sagedengeun ti eta, parusahaan urang terus nawarkeun alat-alat produksi canggih tur téhnologi ti Jerman, Jepang, Taiwan jeung tempat lianna, sarta devotes sorangan kana produksi jeung ngembangkeun-precision tinggi PCB. Dina hadir, parusahaan urang geus lulus sertifikasi of ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, UL, CQC, IATF16949 sarta organisasi nulis internasional lianna, sarta kami ogé boga kualitas lengkep jeung ilmiah sarta sistem manajemen lingkungan. Jeung produk urang papanggih IPC, RoHS, ngahontal sarta standar lianna.

produk urang nutupan rupa aplikasi industri kaasup telekomunikasi, aplikasi komputer, kontrol industri, tinggi - tungtungna éléktronika konsumén, mobil, aerospace, pamakéan militér jsb .... 90% produk urang nu diékspor ka Eropa, Amerika jeung Asia. jualan urang jeung jaringan layanan geus katutup 40 nagara.

The sertipikat na honors massana ku YMS dina 10 taun panungtungan nyaéta kieu:

sertipikat ISO9001 (Dina 2015)

sertipikat UL (Dina 2015)

CQC sertipikat No. 16001153571

Canggih teknologi perusahaan (Dina 2018)

Anyar jeung luhur perusahaan téhnologi (Dina 2018)

sertipikat ISO14001 (Dina 2015)

IATF16949 Sistim kualitas (Dina 2019)

Tim YMS

Kalayan daya saing inti kualitas sarta pangiriman, urang tos nyetel hiji platform pangiriman jeung garansi kualitas Sistim sistematis. Leuwih ti éta, urang geus jadi conto alus ngeunaan tanggung jawab sosial jeung kontribusina urang pikeun énergi-hemat, ngurangan emisi, panyalindungan lingkungan, miara karyawan, masarakat harmonis, Utiliti publik jeung sajabana

Wates Hongkong na Shenzhen, parusahaan urang locates di ECHENG Industrial taman di HuiZhou kalayan angkutan nu panggampangna tur lokasi idéal. Kauntungan bakat sarta logistik nguntungkeun lingkungan nyandak YMS nyadiakeun produk kalawan kualitas luhur, harga nu lumrah jeung layanan efisien. Pikeun minuhan tungtutan pasar tumuwuh, Kalawan kualitas luhur, jasa unggulan sarta harga kalapa, YMS daék ngamekarkeun hubungan bisnis jeung konsumén ti sakuliah dunya.

Kami Opat janji

Pamastian kualitas

Pamastian kualitas

Di YONGMINGSHENG, sakabeh papan PCB bakal ngaliwatan tés paling stringent.

100% test ngapung usik

X-Ray Inspection Mesin

Inspection optik otomatis (AOI) Mesin

Topspeed pengiriman barang

Topspeed pengiriman barang

Ngaliwatan taun kami reueus geus ngajaga hiji laju pangiriman dina waktos 99%.

2 lapisan PCB shipped dina 48 Jam

> = 20 lapisan PCB shipped dina 144 Jam

fabricators PCB

Penjaminan harga

harga kami nyaeta salah sahiji anu pang kalapa di dunya, sarta mangrupa ngan hiji fraksi naon Amérika atanapi Éropa PCB fabricators lianna ilaharna ngecas anjeun.

1-2 lapisan 5pcs ngan $ 5

1-2 lapisan 10pcs ngan $ 8

YONGMINGSHENG mangrupakeun produsén pcb topspeed di Cina, specializing dina kualitasna alus sarta prototipe pcb mirah & produksi, assembly pcb.

Balik deui jeung ngabalikeun duit

Lamun PCBs papan anu unusable alatan lepat urang, anjeun tiasa ménta ganti atawa ngabalikeun duit.

YONGMINGSHENG mangrupakeun produsén pcb profésional di Cina, specializing dina kualitasna alus sarta precision Productions pcb.

Tim kami

微信图片_20210917112322
Tim YMS

Tim YMS1

Tim YMS4

Tim YMS5

Tim YMS3

Tim YMS2

Tim YMS6

Environment and Safety

2
微信图片_20210917102829
危险废物管理计划2020年_Page1
危险废物管理计划2020年_Page3
危险废物管理计划2020年_Page4

WhatsApp Online Chat!