Wilujeng Sumping.

Babagan awake dhewe

china PCB

fitur Full layanan adat PCB

Huizhou Yongmingsheng Teknologi co., Ltd. didegake nalika wulan Februari 2011. Sawise pirang-pirang taun wutah, Shenzhen Yongmingsheng Teknologi co., ltd. lan Hong Kong Yongmingsheng Teknologi co., ltd. padha kasil diadegaké. Perusahaan kita punika perusahaan dhuwur-tech kang profesional Pabrik lan sale-dhuwur tliti siji, pindho, multi-lapisan PCB, FPC, lentur-kaku Board lan aluminium landasan.Wiwit YMS iki diadegaké, iku wis setya bangunan kualitas paling apik lan pangiriman paling cepet saka Produsèn industri PCB. Lan perusahaan kita nyinauni kanggo budidoyo saka talents, penasehat ukum ing idea saka fungsi enggo bareng, Apa liyane, kita duwe tim produksi lan Manajemen technical vigorous, profesional lan experienced sing fokus ing riset teknologi PCB lan pembangunan, lan usaha kanggo nambah PCB perusahaan tingkat profesional lan kapasitas produksi.

 

Kejabi, perusahaan kita terus-terusan pirso peralatan produksi majeng lan teknologi saka Jerman, Jepang, Taiwan lan panggonan liyane, lan devotes dhewe kanggo produksi lan pangembangan dhuwur tliti PCB. Ing saiki, perusahaan kita wis lulus sertifikasi saka ISO9001: 2015, ISO14001: 2015, UL, CQC, IATF16949 lan organisasi kuoso internasional liyane, lan kita uga duwe kualitas lengkap lan ngelmu lan sistem manajemen lingkungan. Lan produk kita ketemu IPC, RoHS, tekan lan standar liyane.

produk kita nutupi macem-macem aplikasi industri kalebu telekomunikasi, aplikasi komputer, kontrol industri, dhuwur - mburi electronics konsumen, automobile, aerospace, militèr nggunakake etc .... 90% saka produk kita sing dièkspor menyang Eropah, Amerika lan Asia. sales kita lan jaringan layanan wis dijamin 40 negara.

Sertifikat lan kaurmatan paedahe YMS ing 10 taun pungkasan minangka nderek:

certificate ISO9001 (Ing 2015)

certificate UL (Ing 2015)

Sertifikat CQC No 16001153571

Advanced teknologi perusahaan (Ing 2018)

New lan dhuwur perusahaan teknologi (Ing 2018)

certificate ISO14001 (Ing 2015)

IATF16949 sistem kualitas (Ing 2019)

Team YMS

Kanthi daya saing inti saka kualitas lan layang, kita wis nyiyapake platform layang lan njamin kualitas sistem rapi. Menapa malih, kita wis dadi becik ing tanggung jawab sosial karo panganggo kita kanggo energi-daya, abang polusi, lingkungan Proteksi, care pegawe, masyarakat harmonious, keperluan umum etc.

Jejer Hongkong lan Shenzhen, perusahaan kita locates ing ECHENG Industrial PARK ing HuiZhou karo transportasi gampang lan lokasi sing becik. Ing kauntungan bakat lan logistics sarujuk lingkungan mbisakake YMS kanggo nyedhiyani produk kanthi kualitas dhuwur, rega cukup lan layanan efisien. Kanggo nepaki panjaluk pasar akeh, Kanthi dhuwur kualitas, layanan banget lan prices competitive, YMS iku cumadhang kanggo berkembang hubungan bisnis karo pelanggan saka kabeh ndonya.

Kita Four Promises

Assurance Quality

Assurance Quality

Ing YONGMINGSHENG, kabeh Boards PCB bakal mbukak liwat tes paling kenceng.

100% test terbang satelit

X-Ray pengawasan Machine

Pengawasan Optical otomatis (AOI) Machine

Pangiriman Topspeed

Pangiriman Topspeed

Liwat taun kita bangga wis tetep tingkat delivery on-wektu 99%.

2 lapisan PCB mlebukake ing 48 Jam

> = 20 lapisan PCB mlebukake ing 144 Jam

Fabricators PCB

njamin price

rega kita iku salah siji sing paling competitive ing donya, lan mung bagian sekedhik apa Amérika utawa Eropah PCB Fabricators liyane biasane ngisi sampeyan.

1-2 lapisan 5pcs mung $ 5

1-2 lapisan 10pcs mung $ 8

YONGMINGSHENG iku sawijining perusahaan PCB topspeed ing China, sing spesialisasine ing kualitas dhuwur lan prototipe PCB mirah & produksi, Déwan PCB.

Bali lan mbalekaken

Yen PCBs Boards sing unusable amargi dipunjalari kita, sampeyan bisa nyuwun ganti rugi utawa mbalekaken.

YONGMINGSHENG iku sawijining perusahaan PCB profesional ing China, sing spesialisasine ing kualitas dhuwur lan tliti Produksi PCB.

Team kita

微信图片_20210917112322
Team YMS

Tim YMS1

Tim YMS4

Tim YMS5

Tim YMS3

Tim YMS2

Tim YMS6

Environment and Safety

2
微信图片_20210917102829
危险废物管理计划2020年_Page1
危险废物管理计划2020年_Page3
危险废物管理计划2020年_Page4

Tampilan Online Chat!