Wilujeng Sumping.
  • pcb1
  • PCB majeng
  • china PCB

Produksi lan pembangunan proses

  • customer dikarepake
  • rencana Technical
  • desain Implementasi
  • test Prototype
  • engineering pilot roto
  • ngirim pelanggan

tengah Product

Babagan awake dhewe

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a China GuangDong-based PCB manufacturer and PCB assembler. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process.
  • Piranti PCB

    Piranti PCB

    YMS wis nandur modhal jumlah ageng dhuwit kanggo introduce produksi modern lan testing peralatan & software saka Amerika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, etc, lan kemajengan kemampuan proses.
  • Kapabilitas PCB Technological

    Kapabilitas PCB Technological

    Kanthi luwih saka 10 taun minangka pemimpin saka industri, YMS iku salah siji saka Produsèn PCB lan PCB Déwan paling experienced ing China. We are bangga kanggo Pabrik PCBs kualitas lan nyedhiyani paling layanan PCB Déwan kanggo kita pelanggan. Kita goal punika kategorinipun minangka produsen Printed Circuit Papan sing paling gampang kanggo nindakake bisnis karo.
  • Delivery PCB

    Delivery PCB

    YMS wis peralatan lan produksi majeng kapasitas kanggo ketemu produksi saka sawetara sing kebak produk. single, Papan lapisan kaping pindho kita bisa ngirim ing 48 jam; 4-6 lapisan bisa ngirim ing 76 jam; 8-12 lapisan bisa ngirim ing 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa ngirim ing 120 hoursour.products kalebu: IPM, Nglukis Board Gold, Kapadhetan Papan Multilayer dhuwur, wuta disarèkaké Papan Multilayer bolongan, aluminium PCB, lentur + kaku, landasan tembaga, kaku Papan kombinasi fleksibel, Papan Special.
  • Sertifikasi

    Sertifikasi

    YMS pracaya sing kualitas produk punika inti pembangunan perusahaan kang. Dadi kita perusahaan duwe kualitas uga-kontrol déning insinyur profesional saka supaya package.We wis disetujoni sertifikasi kaya ISO9001, ISO14001, UL, CQC etc. lan diadegaké kualitas ngawasi lan Nyegah sistem swara kanggo njamin stabilitas saka kualitas produk '.

warta paling anyarwarta paling anyar

  • Sejarah pangembangan donya PCB lan riwayat pangembangan China | YMSPCB

    Sejarah Sirkuit Pengembangan PCB Dunia Papan sirkuit cetak pisanan digunakake ing piranti radio ing taun 1936 dening pangarang Austria Paul Eisler, penciptane. Ing taun 1943, akeh wong Amerika nggunakake teknologi kasebut ing radio militer. Ing taun 1947, NASA lan Biro Standar AS miwiti simposium teknis pertama ing P ...

  • Tren pangembangan mbesuk pabrik papan sirkuit | YMSPCB

    Kanthi pangembangan teknologi papan sirkuit terus-terusan ing China ing taun-taun pungkasan, pirang-pirang proses canggih wis muncul lan entuk asil sing luar biasa ing praktik. Dadi, ing endi produsen papan sirkuit presisi tinggi kanthi merek sing apik? Apa tren ing mbesuk? Bubar ye ...

  • Sing digunakake kanggo ngresiki lan nyopot rosin ing papan sirkuit | YMSPCB

    Apa sing digunakake kanggo ngresiki papan sirkuit? Kepiye cara ngilangi rosin saka papan sirkuit? Ayo tindakake pemasok pcb china kanggo ngerti: Yen papan sirkuit dibersihake kanthi mesin pembersih ultrasonik, efek reresik resik banget. Sadurunge pabrikan papan sirkuit bisa mung ngresiki manual, ...

  • Masalah kanggo ditanggulangi papan sirkuit HDI khusus | YMSPCB

    What problems should be solved for customized HDI circuit board?Following:china PCB manufacturers to understand: High density HDI PCB production equipment features: As the cost of customized HDI circuit board production line continues to rise, it is also worth considering how to improve the prod...

  • Cara mbedakake papan pcb lapisan dobel saka multi-layer circuit board | YMSPCB

    What are the characteristics of double layer pcb board and multi-layer circuit board and how to distinguish them?Let’s follow the pcb board suppliers to understand: Double layer pcb board Double-sided Boards have wiring on both sides.But to use both sides of the wire, there must be a prope...

Sampeyan bisa hubungi kita kene

Tampilan Online Chat!