Wilujeng Sumping.
  • pcb1
  • PCB majeng
  • china PCB

Produksi lan pembangunan proses

  • customer dikarepake
  • rencana Technical
  • desain Implementasi
  • test Prototype
  • engineering pilot roto
  • ngirim pelanggan

tengah Product

Babagan awake dhewe

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a printed circuit board (PCB) professional manufacturer,A pcb solution provider. Is located in Huizhou City Guangdong Province China. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process. Our products include: Single-sided, Double-sided, Multilayer PCBs, High Tg Board, HDI, Heavy Copper Board, Aluminum-substrate, flexible pcb(FPC), Rigid-Flex, LED PCB, Mini-LED PCBs, High Frequency PCBs, High Speed PCBs, IC Subsrates, RF&Microwave PCBs, Backplane etc..
  • Piranti PCB

    Piranti PCB

    YMS wis nandur modhal jumlah ageng dhuwit kanggo introduce produksi modern lan testing peralatan & software saka Amerika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, etc, lan kemajengan kemampuan proses.
  • Kapabilitas PCB Technological

    Kapabilitas PCB Technological

    Kanthi luwih saka 10 taun minangka pemimpin saka industri, YMS iku salah siji saka Produsèn PCB lan PCB Déwan paling experienced ing China. We are bangga kanggo Pabrik PCBs kualitas lan nyedhiyani paling layanan PCB Déwan kanggo kita pelanggan. Kita goal punika kategorinipun minangka produsen Printed Circuit Papan sing paling gampang kanggo nindakake bisnis karo.
  • Delivery PCB

    Delivery PCB

    YMS wis peralatan lan produksi majeng kapasitas kanggo ketemu produksi saka sawetara sing kebak produk. single, Papan lapisan kaping pindho kita bisa ngirim ing 48 jam; 4-6 lapisan bisa ngirim ing 76 jam; 8-12 lapisan bisa ngirim ing 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa ngirim ing 120 hoursour.products kalebu: IPM, Nglukis Board Gold, Kapadhetan Papan Multilayer dhuwur, wuta disarèkaké Papan Multilayer bolongan, aluminium PCB, lentur + kaku, landasan tembaga, kaku Papan kombinasi fleksibel, Papan Special.
  • Sertifikasi

    Sertifikasi

    YMS pracaya sing kualitas produk punika inti pembangunan perusahaan kang. Dadi kita perusahaan duwe kualitas uga-kontrol déning insinyur profesional saka supaya package.We wis disetujoni sertifikasi kaya ISO9001, ISO14001, UL, CQC etc. lan diadegaké kualitas ngawasi lan Nyegah sistem swara kanggo njamin stabilitas saka kualitas produk '.

warta paling anyarwarta paling anyar

  • Napa landasan aluminium ora bisa diluncurake kanthi cepet |  YMS

Sampeyan bisa hubungi kita kene

Tampilan Online Chat!