Wilujeng Sumping.
  • pcb1
  • PCB majeng
  • china PCB

Produksi lan pembangunan proses

  • customer dikarepake
  • rencana Technical
  • desain Implementasi
  • test Prototype
  • engineering pilot roto
  • ngirim pelanggan

tengah Product

Babagan awake dhewe

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a China GuangDong-based PCB manufacturer and PCB assembler. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process.
  • Piranti PCB

    Piranti PCB

    YMS wis nandur modhal jumlah ageng dhuwit kanggo introduce produksi modern lan testing peralatan & software saka Amerika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, etc, lan kemajengan kemampuan proses.
  • Kapabilitas PCB Technological

    Kapabilitas PCB Technological

    Kanthi luwih saka 10 taun minangka pemimpin saka industri, YMS iku salah siji saka Produsèn PCB lan PCB Déwan paling experienced ing China. We are bangga kanggo Pabrik PCBs kualitas lan nyedhiyani paling layanan PCB Déwan kanggo kita pelanggan. Kita goal punika kategorinipun minangka produsen Printed Circuit Papan sing paling gampang kanggo nindakake bisnis karo.
  • Delivery PCB

    Delivery PCB

    YMS wis peralatan lan produksi majeng kapasitas kanggo ketemu produksi saka sawetara sing kebak produk. single, Papan lapisan kaping pindho kita bisa ngirim ing 48 jam; 4-6 lapisan bisa ngirim ing 76 jam; 8-12 lapisan bisa ngirim ing 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa ngirim ing 120 hoursour.products kalebu: IPM, Nglukis Board Gold, Kapadhetan Papan Multilayer dhuwur, wuta disarèkaké Papan Multilayer bolongan, aluminium PCB, lentur + kaku, landasan tembaga, kaku Papan kombinasi fleksibel, Papan Special.
  • Sertifikasi

    Sertifikasi

    YMS pracaya sing kualitas produk punika inti pembangunan perusahaan kang. Dadi kita perusahaan duwe kualitas uga-kontrol déning insinyur profesional saka supaya package.We wis disetujoni sertifikasi kaya ISO9001, ISO14001, UL, CQC etc. lan diadegaké kualitas ngawasi lan Nyegah sistem swara kanggo njamin stabilitas saka kualitas produk '.

warta paling anyarwarta paling anyar

  • Apa papan basa aluminium bisa digawe dobel | YMSPCB

    Aluminium PCB bisa nganggo sisi loro utawa multi-lapisan, gumantung karo sarat tartamtu sampeyan. Saiki, umume substrat aluminium sing digunakake ing pasar LED nganggo sisi siji. Nanging, sawetara produk mbutuhake kinerja dhuwur lan akeh fungsi. Mula, PCB aluminium sisih siji ora bisa ketemu ...

  • Apa konduktivitas termal saka substrat aluminium umum | YMSPCB

    Bubar, sawetara kanca asring takon kepenak konduktivitas termal saka substrat aluminium, lsp., Sawetara pitakon sing gegandhengan, ing ngisor iki: pabrikan pcb inti logam kanggo dingerteni: Konduktivitas termal substrat aluminium minangka salah sawijining indeks penting kanggo ngevaluasi kualitas saka alu ...

  • Gelar kesepakatan dewan lunak FPC lan hubungan dewan | YMSPCB

    Karakteristik fleksural FPC penting banget ing desain PCB, lan elemen sing mbebayani bisa dideleng saka rong aspek: Bahan baku FPC dhewe katon duwe bebaya utama ing ngisor iki kanggo karakteristik fleksibel FPC. Siji Formula molekul lan orientasi foil tembaga (i ...

  • Analisis ringkes babagan aplikasi FPC lan PCB sing beda ing konstruksi PCB | YMSPCB

    PCB, yaiku papan sirkuit cetak (PCB), umume diarani papan keras. Iki minangka badan pendukung komponen elektronik lan komponen utama komponen elektronik. PCB umume digawe saka piring papan fiberglass FR4, uga dikenal minangka papan keras, ora bisa ditekuk, ...

  • Apa prinsip lan proses papan copy PCB | YMSPCB

    Papan salinan PCB, industri kasebut asring diarani papan salinan papan sirkuit, klon papan sirkuit, salinan papan sirkuit, Klone PCB, perencanaan PCB utawa riset lan pangembangan PCB. Kanthi tembung liyane, miturut premis produk elektronik lan produk papan sirkuit, mbalikke ...

Sampeyan bisa hubungi kita kene

Tampilan Online Chat!