Wilujeng sumping di ramatloka urang.
  • pcb1
  • pcb canggih
  • china pcb

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • paménta customer
  • skéma teknis
  • desain Palaksanaan
  • test prototipe
  • rékayasa pilot ngaji
  • nganteurkeun konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a printed circuit board (PCB) professional manufacturer,A pcb solution provider. Is located in Huizhou City Guangdong Province China. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process. Our products include: Single-sided, Double-sided, Multilayer PCBs, High Tg Board, HDI, Heavy Copper Board, Aluminum-substrate, flexible pcb(FPC), Rigid-Flex, LED PCB, Mini-LED PCBs, High Frequency PCBs, High Speed PCBs, IC Subsrates, RF&Microwave PCBs, Backplane etc..
  • Alat PCB

    Alat PCB

    YMS geus invested sums badag duit pikeun ngawanohkeun produksi modern jeung nguji parabot & software ti Amérika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, jsb, jeung kamajuan kamampuan prosés.
  • Sorangan PCB Technological

    Sorangan PCB Technological

    Kalawan leuwih 10 taun salaku pamimpin industri, YMS mangrupakeun salah sahiji produsén PCB na PCB assembly paling ngalaman di Cina. Kami reueus rancang PCBs kualitas luhur sarta méré pangalusna jasa PCB assembly pikeun konsumén urang. Tujuanana urang téh bisa categorized salaku produsén dicitak Circuit Board nu panggampangna pikeun ngalakukeun bisnis kalawan.
  • Taliwang PCB

    Taliwang PCB

    YMS boga alat-alat jeung produksi canggih kapasitas papanggih produksi kami tina rupa-rupa pinuh produk. tunggal, dewan lapisan ganda urang bisa nganteurkeun dina 48 jam; 4-6 lapisan bisa nganteurkeun dina 76 jam; 8-12 lapisan bisa nganteurkeun dina 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa nganteurkeun dina 120 hoursour.products ngawengku: IPM, Kandel Board Emas, probability density dewan multilayer tinggi, buta dikubur dewan multilayer liang, aluminium PCB, FLEX + kaku, substrat tambaga, kaku dewan kombinasi fleksibel, Board Khusus.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    YMS percaya yén kualitas produk anu inti ngembangkeun hiji perusahaan urang. Jadi parusahaan urang boga kualitas well-dikawasa ku insinyur profésional ti guna package.We geus disatujuan certifications kawas ISO9001, ISO14001, UL, CQC jsb na ngadegkeun hiji kualitas monitoring sarta pencegahan sistem sora pikeun mastikeun kuatna kualitas produk '.

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Aluminium Pcb Utamana Dipaké Dina Aspék Naon | YMS PCB

    Aluminium PCB ogé katelah papan sirkuit cetak. Tegesna, papan sirkuit cetak diwakilan ku PCB aluminium, tibatan "aluminium PCB". PCB mangrupikeun panyadia sambungan listrik komponén éléktronik. Éta inti pakakas éléktronik. Éta tiasa tina bentuk naon waé ...

  • Naha Langkung Seueur Jalma milih Aluminium PCB | YMS PCB

    Dina tulisan ieu, Yongmingsheng, produsén PCB substrat aluminium, bakal ngenalkeun PCB substrat aluminium. Urang sadayana terang yén aluminium mangrupikeun jenis logam kalayan konduktivitas listrik. Kumaha carana tiasa dianggo salaku bahan PCB? Ieu kusabab substrat aluminium diwangun ku tilu lapisan st ...

  • Naon anu Nyababkeun Suhu naékna Basis Aluminium Pcb | YMS PCB

    PCB, Chinese name is printed circuit board, also known as printed circuit board, is an important electronic components, is the support of electronic components, electronic components is the carrier of electrical connection.Because they are made with electronic printing t...

  • Naon Bedana Aluminium Substrat PCB Sareng Fiberglass | YMS PCB

    Like glass fiber board, aluminum substrate is a common carrier of PCB. The difference is that the thermal conductivity of aluminum substrate is much higher than that of glass fiber board, so it is generally used in power components and other occasions prone to heat, such...

  • Naon Jinis Aluminium Substrat PCB | YMS PCB

    PCB aluminum substrate has many names, including aluminum clad, aluminum PCB, metal coated printed circuit board, heat conduction PCB, etc.The advantage of printed circuit board is that its heat dissipation is significantly better than the standard FR-4 structure, the me...

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu

WhatsApp Online Chat!