Wilujeng sumping di ramatloka urang.
  • pcb1
  • pcb canggih
  • china pcb

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • paménta customer
  • skéma teknis
  • desain Palaksanaan
  • test prototipe
  • rékayasa pilot ngaji
  • nganteurkeun konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a China GuangDong-based PCB manufacturer and PCB assembler. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process.
  • Alat PCB

    Alat PCB

    YMS geus invested sums badag duit pikeun ngawanohkeun produksi modern jeung nguji parabot & software ti Amérika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, jsb, jeung kamajuan kamampuan prosés.
  • Sorangan PCB Technological

    Sorangan PCB Technological

    Kalawan leuwih 10 taun salaku pamimpin industri, YMS mangrupakeun salah sahiji produsén PCB na PCB assembly paling ngalaman di Cina. Kami reueus rancang PCBs kualitas luhur sarta méré pangalusna jasa PCB assembly pikeun konsumén urang. Tujuanana urang téh bisa categorized salaku produsén dicitak Circuit Board nu panggampangna pikeun ngalakukeun bisnis kalawan.
  • Taliwang PCB

    Taliwang PCB

    YMS boga alat-alat jeung produksi canggih kapasitas papanggih produksi kami tina rupa-rupa pinuh produk. tunggal, dewan lapisan ganda urang bisa nganteurkeun dina 48 jam; 4-6 lapisan bisa nganteurkeun dina 76 jam; 8-12 lapisan bisa nganteurkeun dina 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa nganteurkeun dina 120 hoursour.products ngawengku: IPM, Kandel Board Emas, probability density dewan multilayer tinggi, buta dikubur dewan multilayer liang, aluminium PCB, FLEX + kaku, substrat tambaga, kaku dewan kombinasi fleksibel, Board Khusus.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    YMS percaya yén kualitas produk anu inti ngembangkeun hiji perusahaan urang. Jadi parusahaan urang boga kualitas well-dikawasa ku insinyur profésional ti guna package.We geus disatujuan certifications kawas ISO9001, ISO14001, UL, CQC jsb na ngadegkeun hiji kualitas monitoring sarta pencegahan sistem sora pikeun mastikeun kuatna kualitas produk '.

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Naon anu saé ngeunaan PCB basa aluminium | YMSPCB

    Dasar aluminium pcb, urang sadayana terang yén aluminium mangrupikeun logam, konduktivitas listrik; Kumaha carana tiasa dianggo salaku bahan PCB? Kusabab substrat aluminium diwangun ku tilu lapisan, nyaéta: tambaga foil, lapisan insulasi sareng aluminium logam. Kusabab aya lapisan insulasi, salian ti panas dissipa ...

  • Sateuacanna 5G aluminium PCB | YMSPCB

    Dipikawanoh salaku "indung produk éléktronik", aluminium PCB aktip pisan di pasar. Insider industri yakin yén perusahaan PCB aluminium bakal ngagaduhan kinerja anu saé di payun, utamina nguntungkeun tina teraskeun trend transfer industri, pamutahiran concent ...

  • Tiasa papan basa aluminium didamel dua kali | YMSPCB

    Aluminium PCB tiasa dua sisi atanapi multi-lapisan, anu gumantung kana sarat khusus anjeun. Ayeuna, kaseueuran substrat aluminium anu dianggo di pasar LED sisi hiji-hiji sisi. Nanging, sababaraha produk meryogikeun performa tinggi sareng seueur fungsi. Ku alatan éta, PCB aluminium hiji sisi moal tiasa patepung ...

  • Naon konduktivitas termal tina substrat aluminium umum | YMSPCB

    Anyar-anyar ieu, sababaraha réréncangan sering naroskeun kumaha hadéna konduktivitas termal tina substrat aluminium, sareng sajabana, sababaraha patarosan anu aya hubunganana, ieu di handap: pabrik pcb inti logam pikeun ngartos: Konduktivitas termal tina substrat aluminium mangrupikeun indéks anu penting pikeun ngaevaluasi kualitasna tina alu ...

  • Gelar peperangan dewan lemes FPC sareng hubungan dewan | YMSPCB

    Karakteristik fleksural FPC penting pisan dina desain PCB, sareng elemen-elemen anu ngabahayakeun éta tiasa ditingali tina dua aspek: bahan baku FPC éta sorangan sigana ngagaduhan bahaya utama pikeun karakteristik lentur FPC. Hiji. Formula molekular sareng orientasi foil tambaga (...

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu

WhatsApp Online Chat!