Wilujeng sumping di ramatloka urang.
  • pcb1
  • pcb canggih
  • china pcb

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • paménta customer
  • skéma teknis
  • desain Palaksanaan
  • test prototipe
  • rékayasa pilot ngaji
  • nganteurkeun konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a printed circuit board (PCB) professional manufacturer,A pcb solution provider. Is located in Huizhou City Guangdong Province China. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process. Our products include: Single-sided, Double-sided, Multilayer PCBs, High Tg Board, HDI, Heavy Copper Board, Aluminum-substrate, flexible pcb(FPC), Rigid-Flex, LED PCB, Mini-LED PCBs, High Frequency PCBs, High Speed PCBs, IC Subsrates, RF&Microwave PCBs, Backplane etc..
  • Alat PCB

    Alat PCB

    YMS geus invested sums badag duit pikeun ngawanohkeun produksi modern jeung nguji parabot & software ti Amérika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, jsb, jeung kamajuan kamampuan prosés.
  • Sorangan PCB Technological

    Sorangan PCB Technological

    Kalawan leuwih 10 taun salaku pamimpin industri, YMS mangrupakeun salah sahiji produsén PCB na PCB assembly paling ngalaman di Cina. Kami reueus rancang PCBs kualitas luhur sarta méré pangalusna jasa PCB assembly pikeun konsumén urang. Tujuanana urang téh bisa categorized salaku produsén dicitak Circuit Board nu panggampangna pikeun ngalakukeun bisnis kalawan.
  • Taliwang PCB

    Taliwang PCB

    YMS boga alat-alat jeung produksi canggih kapasitas papanggih produksi kami tina rupa-rupa pinuh produk. tunggal, dewan lapisan ganda urang bisa nganteurkeun dina 48 jam; 4-6 lapisan bisa nganteurkeun dina 76 jam; 8-12 lapisan bisa nganteurkeun dina 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa nganteurkeun dina 120 hoursour.products ngawengku: IPM, Kandel Board Emas, probability density dewan multilayer tinggi, buta dikubur dewan multilayer liang, aluminium PCB, FLEX + kaku, substrat tambaga, kaku dewan kombinasi fleksibel, Board Khusus.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    YMS percaya yén kualitas produk anu inti ngembangkeun hiji perusahaan urang. Jadi parusahaan urang boga kualitas well-dikawasa ku insinyur profésional ti guna package.We geus disatujuan certifications kawas ISO9001, ISO14001, UL, CQC jsb na ngadegkeun hiji kualitas monitoring sarta pencegahan sistem sora pikeun mastikeun kuatna kualitas produk '.

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Aplikasi pcb substrat aluminium | YMS

    Yongmingsheng technology aluminum substrate pcb manufacturer with you to understand the use of aluminum substrate. Aluminum plate (metal matrix cooling plate (containing aluminum plate, copper substrate,) is low alloying Al - Mg alloy plate - Si high plasticity (see belo...

  • Pasipatan aluminium pcb | YMS

    Yongmingsheng technology aluminum pcb manufacturers take you to understand the performance of aluminum pcb. Aluminum pcb, a kind of raw material, is a kind of metal pcb copper clad plate with good heat dissipation function.It is a sheet material made of electronic fiberg...

  • Tilu bédana antara fiberglass sareng aluminium substrat | YMS

    Want to know the three point difference between fiberglass and aluminum substrate?Yongmingsheng technology aluminum pcb factory for you to explain. What is fiberglass Fiberglass Insulation Board (FR-4), also known as Fiberglass Insulation Board, is made of fiberglass mat...

  • Téknologi pangobatan permukaan pikeun substrat aluminium | YMS

    How about the surface treatment technology of aluminum substrate pcb?Yongmingsheng technology on aluminum substrate aluminum  pcb surface to do some expressions. After the electrical components are inserted into the printed circuit board, they should be soldered automati...

  • Klasifikasi sareng ciri persiapan sirkuit substrat aluminium LED | YMS

    The classification and characteristics of LED aluminum substrate pcb circuit preparation, the following by our manufacturers for your analysis. LED aluminum pcbs substrate circuit preparation classification LED aluminum substrate is mainly used as the medium of heat ener...

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu

WhatsApp Online Chat!