Wilujeng sumping di ramatloka urang.
  • pcb1
  • pcb canggih
  • china pcb

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • paménta customer
  • skéma teknis
  • desain Palaksanaan
  • test prototipe
  • rékayasa pilot ngaji
  • nganteurkeun konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a China GuangDong-based PCB manufacturer and PCB assembler. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process.
  • PCB Equipment

    PCB Equipment

    YMS geus invested sums badag duit pikeun ngawanohkeun produksi modern jeung nguji parabot & software ti Amérika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, jsb, jeung kamajuan kamampuan prosés.
  • Sorangan PCB Technological

    Sorangan PCB Technological

    Kalawan leuwih 10 taun salaku pamimpin industri, YMS mangrupakeun salah sahiji produsén PCB na PCB assembly paling ngalaman di Cina. Kami reueus rancang PCBs kualitas luhur sarta méré pangalusna jasa PCB assembly pikeun konsumén urang. Tujuanana urang téh bisa categorized salaku produsén dicitak Circuit Board nu panggampangna pikeun ngalakukeun bisnis kalawan.
  • Taliwang PCB

    Taliwang PCB

    YMS boga alat-alat jeung produksi canggih kapasitas papanggih produksi kami tina rupa-rupa pinuh produk. tunggal, dewan lapisan ganda urang bisa nganteurkeun dina 48 jam; 4-6 lapisan bisa nganteurkeun dina 76 jam; 8-12 lapisan bisa nganteurkeun dina 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa nganteurkeun dina 120 hoursour.products ngawengku: IPM, Kandel Board Emas, probability density dewan multilayer tinggi, buta dikubur dewan multilayer liang, aluminium PCB, FLEX + kaku, substrat tambaga, kaku dewan kombinasi fleksibel, Board Khusus.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    YMS percaya yén kualitas produk anu inti ngembangkeun hiji perusahaan urang. Jadi parusahaan urang boga kualitas well-dikawasa ku insinyur profésional ti guna package.We geus disatujuan certifications kawas ISO9001, ISO14001, UL, CQC jsb na ngadegkeun hiji kualitas monitoring sarta pencegahan sistem sora pikeun mastikeun kuatna kualitas produk '.

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • what are pcbs made of | YMSPCB

    PCB is made from different components and a variety of complex processes and technologies, among which the structure of PCB circuit board has single-layer, double-layer and multi-layer structure, and the manufacturing methods of different hierarchical structures are different. Today, manufacturer...

  • What are the common problems of metal PCB?

    1. What is the difference between PCB and metal core PCB? PCB- printed circuit board (PCB) is an electronic circuit used in equipment to provide mechanical support and access to its electronic components.It is made by combining different non-conductive materials, such as fiberglass or plastic, an...

  • What is the base material of a metal core PCB?

    The following is the introduction to the characteristics and substrate of metal PCB arranged by China circuit board factory. Metal core PCB features 1. The heat dissipation Conventional PCB substrates are generally poor conductors of heat, and the heat emission of insulating materials between lay...

  • Three-layer structure of aluminum circuit board | YMSPCB

    I believe that most people know about the aluminum circuit board, but about the construction of the aluminum circuit board I believe that you do not understand;Simply put, there are three layers of aluminum circuit board structure which you probably all know, so what are the characteristics of th...

  • What is MCPCB?

    What is a metal core PCB? Metal pcb board (MCPCB) or hot PCB is a metal based PCB used in the radiator part of the board. Metal-core printed circuit board (MCPCB), also known as thermally conductive PCB, is based on auric material as compared to traditional FR4 an...

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu

WhatsApp Online Chat!