Wilujeng sumping di ramatloka urang.
  • 5
  • pcb1
  • pcb canggih
  • china pcb

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • paménta customer
  • skéma teknis
  • desain Palaksanaan
  • test prototipe
  • rékayasa pilot ngaji
  • nganteurkeun konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a China GuangDong-based PCB manufacturer and PCB assembler. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process.
  • PCB Equipment

    PCB Equipment

    YMS geus invested sums badag duit pikeun ngawanohkeun produksi modern jeung nguji parabot & software ti Amérika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, jsb, jeung kamajuan kamampuan prosés.
  • Sorangan PCB Technological

    Sorangan PCB Technological

    Kalawan leuwih 10 taun salaku pamimpin industri, YMS mangrupakeun salah sahiji produsén PCB na PCB assembly paling ngalaman di Cina. Kami reueus rancang PCBs kualitas luhur sarta méré pangalusna jasa PCB assembly pikeun konsumén urang. Tujuanana urang téh bisa categorized salaku produsén dicitak Circuit Board nu panggampangna pikeun ngalakukeun bisnis kalawan.
  • Taliwang PCB

    Taliwang PCB

    YMS boga alat-alat jeung produksi canggih kapasitas papanggih produksi kami tina rupa-rupa pinuh produk. tunggal, dewan lapisan ganda urang bisa nganteurkeun dina 48 jam; 4-6 lapisan bisa nganteurkeun dina 76 jam; 8-12 lapisan bisa nganteurkeun dina 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa nganteurkeun dina 120 hoursour.products ngawengku: IPM, Kandel Board Emas, probability density dewan multilayer tinggi, buta dikubur dewan multilayer liang, aluminium PCB, FLEX + kaku, substrat tambaga, kaku dewan kombinasi fleksibel, Board Khusus.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    YMS percaya yén kualitas produk anu inti ngembangkeun hiji perusahaan urang. Jadi parusahaan urang boga kualitas well-dikawasa ku insinyur profésional ti guna package.We geus disatujuan certifications kawas ISO9001, ISO14001, UL, CQC jsb na ngadegkeun hiji kualitas monitoring sarta pencegahan sistem sora pikeun mastikeun kuatna kualitas produk '.

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • Single side PCB board difference | YONGMINGSHENG
  • How does a PCB measure distance | YONGMINGSHNG
  • Introduction and application of RF microwave PCB | YONGMINGSHENG
  • PCB board has no harm to human body | YONGMINGSHENG
  • What should be paid attention to in PCB design | YONGMINGSHENG
  • Single side PCB board difference | YONGMINGSHENG

    Chinese PCB manufacturer tells you What is the difference between a double-sided PCB and a single-sided PCB? The difference between 1: The single layer PCB is only on one side of the PCB, while the double Layer PCB can be connected between two sides of ...

  • How does a PCB measure distance | YONGMINGSHNG

    China PCB manufacturer tells you How does a PCB measure distance 1. Open Altium designer software and PCB diagram. No matter whether PCB diagram is completed or not, we can check its size at any time, so as to modify it at any time. 2. If we want to ch...

  • Introduction and application of RF microwave PCB | YONGMINGSHENG

    Chinese PCB manufacturer tells you All high frequency PCBS operating at or above 100 MHz are called RF PCBS, while microwave RF PCBS operating at or above 2GHz.Compared to traditional PCB, the development process involved in RF PCB is different.RF micro...

  • PCB board has no harm to human body | YONGMINGSHENG

    Chinese PCB Manufacturer tells you We've always thought of PCBs as a component of electronics, but we haven't thought about whether or not they're harmful to humans. They were discovered in the 19th century. At that time, automobiles began to be widely ...

  • What should be paid attention to in PCB design | YONGMINGSHENG

    Chinese PCB manufacturer tells you In the design of PCB and the final mass production of PCB, PCB assembly board is also a very important thing, which not only involves the quality standard of PCB board, but also affects the cost of PCB production. How ...

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu

WhatsApp Online Chat!