Wilujeng sumping di ramatloka urang.
  • pcb1
  • pcb canggih
  • china pcb

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • paménta customer
  • skéma teknis
  • desain Palaksanaan
  • test prototipe
  • rékayasa pilot ngaji
  • nganteurkeun konsumén

puseur produk

Tentang Kami

  • pabrik PCB

    pabrik PCB

    YMS is a China GuangDong-based PCB manufacturer and PCB assembler. We have been specializing in PCB prototyping services for over 10 years, serving more than customers all over the world. We have our own factory established over 10,000 square meters and we possess the latest professional production equipment to handle the PCB process.
  • PCB Equipment

    PCB Equipment

    YMS geus invested sums badag duit pikeun ngawanohkeun produksi modern jeung nguji parabot & software ti Amérika Serikat, Jepang, Jerman, Taiwan, jsb, jeung kamajuan kamampuan prosés.
  • Sorangan PCB Technological

    Sorangan PCB Technological

    Kalawan leuwih 10 taun salaku pamimpin industri, YMS mangrupakeun salah sahiji produsén PCB na PCB assembly paling ngalaman di Cina. Kami reueus rancang PCBs kualitas luhur sarta méré pangalusna jasa PCB assembly pikeun konsumén urang. Tujuanana urang téh bisa categorized salaku produsén dicitak Circuit Board nu panggampangna pikeun ngalakukeun bisnis kalawan.
  • Taliwang PCB

    Taliwang PCB

    YMS boga alat-alat jeung produksi canggih kapasitas papanggih produksi kami tina rupa-rupa pinuh produk. tunggal, dewan lapisan ganda urang bisa nganteurkeun dina 48 jam; 4-6 lapisan bisa nganteurkeun dina 76 jam; 8-12 lapisan bisa nganteurkeun dina 96 hoursour; 14-18 lapisan bisa nganteurkeun dina 120 hoursour.products ngawengku: IPM, Kandel Board Emas, probability density dewan multilayer tinggi, buta dikubur dewan multilayer liang, aluminium PCB, FLEX + kaku, substrat tambaga, kaku dewan kombinasi fleksibel, Board Khusus.
  • sertipikasi

    sertipikasi

    YMS percaya yén kualitas produk anu inti ngembangkeun hiji perusahaan urang. Jadi parusahaan urang boga kualitas well-dikawasa ku insinyur profésional ti guna package.We geus disatujuan certifications kawas ISO9001, ISO14001, UL, CQC jsb na ngadegkeun hiji kualitas monitoring sarta pencegahan sistem sora pikeun mastikeun kuatna kualitas produk '.

bérita paling énggalbérita paling énggal

  • What is bare PCB?

    PCB bare board Chinese name known as printed circuit board, also known as printed circuit board, printed circuit board, is an important electronic components, is the support of electronic components, electronic components electrical connection providers.Because it is made by electronic printing, ...

  • What is bare board testing?

    PCB bare board needs RoHS test? PCB board is also called circuit board, mainly used in electronic components, is the carrier of electronic components.When PCB board needs to be tested for RoHS, how should it be tested? PCB board is mainly composed of three materials: welding pad, substrate and pa...

  • Introduction to 9 common problems in PCB production

    Introduction to 9 common problems in PCB production 1. Whether the quality and thickness of PCB will affect the cooling effect? The heat dissipation effect is mainly influenced by the circuit design, which determines the heat dissipation. 2. What kind of specifications are there in general? What ...

  • The main causes of PCB board deformation and rupture

    The main causes of PCB board deformation and rupture 1) PCB board deformation: A: design problems: such as one – sided circuit, uneven distribution of the circuit will lead to. B: excessive internal stress of PCB board: if the drying board is not enough, the stress stored in the processing ...

  • Work Adjustment Notice ‖YMSPCB

      Affected by the novel coronavirus pneumonia epidemic, The government of [Guangdong] province activates first-level public health emergency response. The WHO announced that it has constituted a public health emergency of international concern, and many foreign trade enterprises have been af...

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu

WhatsApp Online Chat!