Добредојдовте на нашата веб страница.

сертификација

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА КВАЛИТЕТ

YMS верува дека квалитетот на производите е срцето на развој на претпријатието. Значи, нашата компанија има добро контролиран квалитет од страна на професионални инженери од цел да се package.We го одобрија сертификати како ISO9001, ISO14001, UL, CQC итн и воспостави звук систем за мониторинг на квалитетот и спречување да се осигура стабилноста на квалитетот на производите.

Сертификатите и почести стекнато од YMS во последните 10 години се како што следува:

ISO9001 сертификат (во 2015 година),

UL сертификат (во 2015 година),

CQC сертификат бр 16001153571

Напредна технологија претпријатие (во 2018 година),

Нови и високата технологија претпријатие (во 2018 година),

сертификат ISO14001 (во 2015 година),

систем за квалитет IATF16949 (во 2019 година).

PCB
CQC

CQC

УЛ

УЛ

ISO9001; 2015

ISO9001; 2015

ISO14001, 2015

ISO14001, 2015

Фокусирајќи се на ПХБ Прототип и Собранието услуги PCB

Конкурентна цена, со висок квалитет и кратко време на испорака се добар впечаток што го остави на корисникот ум.


WhatsApp Онлајн Chat!