Добредојдовте на нашата веб страница.

култура

Култура YMS е

Култура YMS е

Претпријатие мисија:

Се создаде вредност за нашите клиенти, вработените, претпријатие и општеството;

Претпријатие визија:

Да се ​​создаде најдобар квалитет и најбрз производителот испорака во PCB

Претпријатие основни вредности:

Истрае во иновации, континуирано подобрување, со добар квалитет, се создаде вредност, взаемна корист и понудената ситуација;

Претпријатие позиција:

Се фокусира на талент одгледување, стратешко планирање и постојано бараат вредноста иновации на нашите услуги


WhatsApp Онлајн Chat!