Добредојдовте на нашата веб страница.

PCB испорака

разновидност производи

краток рок на испорака да ги задоволат вашите потреби

YMS има напредна опрема и производствен капацитет за да го исполни нашето производство на цел спектар на производи. нашата единствена, двослојна табла може да испорача во рок од 24 часа; 4-6 слоеви можат да испорачаат во рок од 72 часа; 8-12 слоеви можат да испорачаат во рок од 96 часа; нашите; 14-18 слоеви можат да испорачаат во рок од 120 часа; нашите  производи вклучуваат: HDI, дебело злато PCB, повеќеслојни PCB со слепи дупки, метално јадро PCB (Alu base PCB, Copper base PCB, Ceramic base PCB), FLEX + RIGID, Special Board итн ...

Слој Водечко време Брзо се претвори Водач Време
2 слоја 5 дена 24 часа
4 слоеви 6 дена 72 часа
6 слоеви 7 дена 72 часа
8 слоеви 8 дена 96 часа
10 слоеви 9 дена 96 часа
12 слоеви 10 дена 96 часа
14 слоеви 12 дена 120 часа
16 слоеви 14 дена 120 часа
18 слоеви 15 дена 120 часа
> = 20 слоеви 16 дена 144 часа

01

кој се фокусира на производство на високо квалитетни ПХБ. Ние сме специјализирани во производство на ПХБ. 

02

YMS има инвестирано огромни суми на пари за воведување на модерни производство и тестирање на опрема и софтвер од САД, Јапонија, Германија, Тајван, итн, како и унапредување на процесна способност.

03

Имаме одобрени сертификати како ISO9001, ISO14001, UL, CQC итн и воспостави звук систем за мониторинг на квалитетот и спречување да се осигура стабилноста на квалитетот на производите.


WhatsApp Онлајн Chat!