Wilujeng sumping di ramatloka urang.

Sorangan PCB

Sorangan PCB Technological

Kalawan leuwih 10 taun salaku pamimpin industri, YMS mangrupakeun salah sahiji produsén PCB na PCB assembly paling ngalaman di Cina.

Kami reueus rancang PCBs kualitas luhur sarta méré pangalusna jasa PCB assembly pikeun konsumén urang.

Tujuanana urang téh bisa categorized salaku produsén dicitak Circuit Board nu panggampangna pikeun ngalakukeun bisnis kalawan.

indéks teknis angkatan massa angkatan leutik conto
base Bahan FR4 normal Tg Shengyi S1141, KB6160, Huazhen H140 (teu cocok keur prosés bébas lead)
Tg tengah Pikeun IPM, multi lapisan: sy S1000H, ITEQIT158, HuazhengH150; TU-662;
tinggi Tg Pikeun tambaga kandel, lapisan luhur: sy S1000-2; ITEQIT180A; HuazhengH170; Isola: FR408R; 370HR; ​​TU-752;
halogén Free Tengah Tg: sy S1150G, HuazhengH150HF, H160HF; Tg tinggi: sy S1165
tinggi CTI CTI≥600 sy S1600, Huazheng H1600HF, H1600A;
Frékuénsi tinggi Saduy, Arlon, Taconic, sy SCGA-500, S7136; HuazhengH5000
Gancang Sy S7439; TU-862HF, TU-872SLK; Isola: I-Speed, abdi-tera @ MT40; Huazheng: H175, H180, H380
Flex Bahan dasar Lem-gratis: Dupont AK XingyangW-jenis, Panosonic RF-775;
Coverlay Sy SF305C, Xingyang Q-tipe
PP husus Taya aliran PP: VT-447LF, Taiguang 370BL Arlon 49N
Keramik dieusi lambaran napel: Rogers4450F
PTFE napel lambar: Arlon6700, Taconic FR-27 / FR-28
Dua kali sided coatingPI: xingyang N-1010TF-MB
metal Base Berguist Al-basa, Huazheng Al-basa, chaosun Al-basa, copperbase
istimewa panas tinggi lalawanan rigidity pi: Tenghui VT-901, Arlon 85N, sy S260 (Tg250)
Luhur bahan konduktivitas termal: 92ML
bahan keramik murni: keramik alumina, Aluminium nitride keramik
bahan BT: Taiwan Nanya NGP-200WT
lapisan FR4 36 60 140
Kaku & Flex / (Flex) 16(6) 16(6) 24(6)
Tinggi Frékuénsi campuran Lamination 12 12 20
100% PTFE 6 6 10
IPM 2 lengkah 3 lengkah 4 léngkah
Index teknis angkatan massa angkatan leutik conto
Ukuran pangiriman Max (mm) 460 * 560 460 * 560 550 * 900
(Mm) Min (mm) 20 * 20 10 * 10 5 * 10
Lebar / Gap Batin (Mil) 0.5OZ base tambaga: 3/3 1.0OZ base tambaga: 4/4 2.0OZ base tambaga: 5/6
3.0OZ base tambaga: 7/9 4.0OZ base tambaga: 8/12 5.0OZ base tambaga: 10/15
6.0OZ base tambaga: 12/18 10 oz base tambaga: 18/24 12 oz base tambaga: 20/28
Luar (Mil) 1 / 3OZ base tambaga: 3/3 0.5OZ base tambaga: 4/4 1.0OZ base tambaga: 5/5
2.0OZ base tambaga: 6/8 3.0OZ base tambaga: 7/10 4.0OZ base tambaga: 8/13
5.0OZ base tambaga: 10/16 6.0OZ base tambaga: 12/18 10 oz base tambaga: 18/24
12 oz base tambaga: 20/28 15 oz base tambaga: 24/32
Garis Width kasabaran > 5.0 Mil ± 20% ± 20% 1.0mil ±
≤5.0 Mil 1.0mil ± 1.0mil ± 1.0mil ±
pangeboran Mnt laser (mm) 0.1 0.1 0.1
Mnt CNC (mm) 0.2 0,15 0,15
bor bit Max CNC (mm) 6.5 6.5 6.5
Mnt Satengah Hole (mm) 0,5 0,4 0,4
Mean ka-p Hole (mm) biasa ± 0,1 ± 0,075 ± 0,075
Hole mencet ± 0.05 ± 0.05 ± 0.05
Liang Angle (kerucut) Rubak diameter≤6.5mm luhur: 800,900,1000,1100; rubak diameter≥6.5mm luhur: 900;
Precision of Jerona-control pangeboran (mm) ± 0,10 ± 0,075 ± 0.05
Jumlah CNC liang buta tina hiji sisi ≤2 ≤3 ≤4
Minimum via dipasing liang (jaringan béda, militer, médis, mobil) mm 0,5 0,45 0,4
Minimum via dipasing liang (jaringan béda, kontrol industri umum tur éléktronik konsumen) mm 0,4 0,35 0,3
indéks teknis angkatan massa angkatan leutik conto
pangeboran Minimum dipasing témbok liang nu leuwih liang (jaringan sami mm) 0.2 0.2 0,15
témbok liang minimum dipasing (mm) pikeun liang alat 0,8 0.7 0.7
Minimum jarak ti via liang ka tambaga jero atawa garis 0.2 0,18 ≤10L: 0,15
> 10L: 0,18
The mnt jarak ti liang Alat keur tambaga jero atawa garis 0,3 0,27 0,25
las Ring via liang 4 (IPM 3mil) 3,5 (IPM 3mil) 3
(Mil) liang komponén 8 6 6
Solder Dam (Mil) (Solder topeng) 5 4 4
(Sato) 6 5 5
Final Board ketebalan > 1.0 mm ± 10% ± 8% ± 8%
≤1.0 mm ± 0.1mm ± 0.1mm ± 0.1mm
ketebalan dewan (mm) 0.5-5.0 0.4-6.5 0.3-11.5
ketebalan dewan / bor bit 10:01:00 12:01:00 13:01:00
Via liang (bor bit) nyolok liang (colokan solder) 0.25-0.5mm 0.20-0.5mm 0.15-0.6mm
liang dikubur buta, liang jero Pad 0.25-0.5mm 0.20-0.5mm 0.10-0.6mm
Ruku jeung pulas ≤0.75% ≤0.75% ≤0.5%
impedansi Control ≥5.0mil ± 10% ± 10% ± 8%
<5.0mil ± 10% ± 10% ± 10%
CNC kasabaran kontur (mm) ± 0,15 ± 0,10 ± 0,10
V-motong kasabaran of ketebalan residual (mm) ± 0,15 ± 0,10 ± 0,10
slot Routing (mm) ± 0,15 ± 0,10 ± 0,10
Precision of dikawasa panggilingan jero (mm) ± 0,15 ± 0,10 ± 0,10
indéks teknis angkatan massa angkatan leutik conto
garis nu ngurilingan wangun ujung Bevel 20 ~ 60 gelar; ± 5degree
perlakuan permukaan immersion emas ketebalan ni (mikro inci) 118-236 118-236 118-236
Max emas (uinch) 3 3 6
Teuas emas (Au kandel) ramo emas (uinch) 15 30 60
NiPdAu Ni (uinch) 118-236
Pa (uinch) 2-5
Au (uinch) 1-5
Grafik emas listrik Ni (uinch) 120-400
AU (uinch) 1-3
immersion tin Tin (um) 0.8-1.2
immersion Ag Ag (uinch) 6-10
OSP kandel (um) 0.2-0.5
Hal / Hal LF BGApad (mm) ≥0.3 × 0,3
ketebalan (mm) 0.6≤H≤3.0
ketebalan dewan vs diameter liang Pencét hole≤3: 1
Tin (um) 2.0-40.0
Kaku & Flex ketebalan diéléktrik maksimum flex Lem -free 25um 75um lem-gratis Lem-free75um
bagian lebar Flex (mm) ≥10 ≥5 ≥5
Ukuran pangiriman Max (mm) 200 × 400 200 × 500 400 × 550
jarak via liang pikeun tepi tina kaku & flex (mm) ≥1.2 ≥1.0 ≥0.8
(Mm) jarak komponén liang tepi R & F ≥1.5 ≥1.2 ≥1.0
indéks teknis angkatan massa angkatan leutik conto
Kaku & Flex struktur Struktur luar lapisan sahiji bagian flex, struktur tulangan pi jeung struktur separation Aluminium dumasar flex kaku, heuras flex IPM, kombinasi, éléktromagnétik shielding pilem
tech husus Deui pangeboran PCB, sandwich logam, kandel tambaga dikubur liang buta, slot hambalan, liang disc, satengah liang, dicampurkeun lamination Dikubur core PCB magnét Dikubur kapasitor / résistor, study tambaga di wewengkon parsial, 100% PCB keramik, Sukatani pangélingan nut PCB, komponén study PCB

Gancang, Deliveries dipercaya

Lagu proses produksi sacara real-time.

24 jam rusuh turnaround PCB prototipe;

Dikirimkeun langsung ti pabrik PCB urang pikeun panto anjeun.

kualitas Terjamin
%
Shiping Terjamin
%

WhatsApp Online Chat!